2777
2789
عنوان

ف ال

| مشاهده متن کامل بحث + 5979 بازدید | 656 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرش دودله برات یا شوهرشه .و باهم اختلاف خونوادگی دارن ک حل میشه تغییرات یهوویی داری گره تو کارته ک ...

ممنونم.🙏🏻🌹

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
پانته آ نیت ازدواج دوم دارم ؟

با یه زنی دعوا و جروبحث داری یه اقا نگرانی داره بابتت دعوا و اختلاف خونوادگی داری رو یه قول و قرار عاشقانه و قهری و کات با یه اقا برات افتاده و ناراحته خیلی .خیر فعلا ازدواج ندیدم

اگ گرفتی بگو ک م عشقم بهم میرسیم یا نه  الهه و امیر  اگ هم نمیگیری بازم دمت گرم

بله گلم .اعصاب خوردی برات میبینم اتفاقی افتاده یا میوفته ک دودل میشین تغییرات یهویی و خوشحالی بزرگ داری صبر کن میاد خاستگاری ولی نگرانی و اضطراب رو میبینم براتون یه زن و مرد مخالفن و یه مردی باهاتون قهر میکنه و نگرانه 

عزیزدل اسمم عاطفه ست😊 مستقل میشم یه روزی از خانواده🥺؟

بله گلم درحال حاضر نگرانی و ناراحتی یواشکی براتون میینم دعوا و اعصاب خوردی داری ولی نگران نباش خوشحالی بزرگی داری تا 8 وعده دیگ

بله گلم .اعصاب خوردی برات میبینم اتفاقی افتاده یا میوفته ک دودل میشین تغییرات یهویی و خوشحالی بزرگ د ...

وااااای دمت گرم چقد دقیق و درست گفتی 

ینی واقعا بهم میرسیم حرفتو باور کنم دیگ درسته