عاقا من ۲۵ سالمه ۶/۷ سال جلوگیری داشتم این ماه سومیه که میخوام اقدام کنم قبل اقدام چکاب دادم و فولیک اسید خوردم الان هر ماه سر تایم پریود میشم انقد منتظرم هر ماه که وحشتناک میخوره تو ذوقم به نظرتون برم دکتر کمکم میکنه یا میگه تا یک سال طبیعیه؟
روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بعد از ۵سال جلوگیری، بعد از ۶ماه اقدام باردار شدم. تازه من تنبلی تخمدانم داشتم
از کجا فهمیدین تنبلی تخمدان دارین من که قبل اقدام فقط بهم ازمایش خون و ادرار چکاب کامل دادن و پاپ اسمیر هم سال قبلش داده بود دکتر گفت دیگه لازم نیست همیییین
روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
از کجا فهمیدین تنبلی تخمدان دارین من که قبل اقدام فقط بهم ازمایش خون و ادرار چکاب کامل دادن و پاپ اس ...
من پریودام نامنظم بود قبلا سونو داده بودم، توی سونو نشون میده. وقتی ام اقدام کردم شروع کردم به ورزش کردن و رژیم سالم خوری گرفتم. بخاطر تنبلی تخمدان. بدون دارو باردار شدم
اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت