2789
عنوان

برم دکتر؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 24 پست
اگه خیلی نگرانی برو دکتر یه چکاب کامل بشو خیالت راحت بشه. شوهرتم بره دکتره آزمایش اسپرم بده

مشکلم اینجاست شوهرم نمیره ازمایش اسپرم میگه نمیتونم خود ارضایی کنم میگه صبر کن همون یک سالی که دکتر گفت بشه دیگه اگه خدایی نکرده مجبور شدیم میرم

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
 شما چند ماه بعد باردار شدین؟

من بعد از ۵سال جلوگیری، بعد از ۶ماه اقدام باردار شدم. تازه من تنبلی تخمدانم داشتم

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مشکلم اینجاست شوهرم نمیره ازمایش اسپرم میگه نمیتونم خود ارضایی کنم میگه صبر کن همون یک سالی که دکتر ...

استرس خودش سمه، ریلکس باش سنی نداری که.

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
با استارتر بودم    

اره منم دوستام یا ناخواسته یا با اولین اقدام همین باعث شده بیشتر نگران شم تازه اونا سنای بالاتر پریودای نامنظم ولی من نه 

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
من بعد از ۵سال جلوگیری، بعد از ۶ماه اقدام باردار شدم. تازه من تنبلی تخمدانم داشتم

از کجا فهمیدین تنبلی تخمدان دارین من که قبل اقدام فقط بهم ازمایش خون و ادرار چکاب کامل دادن و پاپ اسمیر هم سال قبلش داده بود دکتر گفت دیگه لازم نیست همیییین 

از کجا فهمیدین تنبلی تخمدان دارین من که قبل اقدام فقط بهم ازمایش خون و ادرار چکاب کامل دادن و پاپ اس ...

من پریودام نامنظم بود قبلا سونو داده بودم، توی سونو نشون میده. وقتی ام اقدام کردم شروع کردم به ورزش کردن و رژیم سالم خوری گرفتم. بخاطر تنبلی تخمدان. بدون دارو باردار شدم

استرس خودش سمه، ریلکس باش سنی نداری که.

چیکار کنم دست خودم نیست بخدا صد تا کلاس ثبت نام کردم سرگرم کردم خودمو کامل ولی هی هر روز میشمارم چند روز دیگه موعدمه میشم نمیشم 

چیکار کنم دست خودم نیست بخدا صد تا کلاس ثبت نام کردم سرگرم کردم خودمو کامل ولی هی هر روز میشمارم چند ...

نکن اینجوری، اصلا بهش فکر نکن. ایشالا به زودی مامان میشی

من پریودام نامنظم بود قبلا سونو داده بودم، توی سونو نشون میده. وقتی ام اقدام کردم شروع کردم به ورزش ...

سونو واژینال یا شکمی؟ کاش منم برم یه سونو دیگه دکتر نرم تخمک گذاریمو هم سونو میگه 

سونو واژینال یا شکمی؟ کاش منم برم یه سونو دیگه دکتر نرم تخمک گذاریمو هم سونو میگه 

سونوی شکمی عزیزم