2777
2789
عنوان

حس مرگ یا زندگی

73 بازدید | 10 پست

بچه ها توروخدا داستان زندگیم بخونین و نظر بدین نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی دختر زیبا و مهربون فامیل بودم همه دوستم داشتن درسم عالی بود ولی عاشق شدم سال اول کنکور ندادم چون مشکل برام پیش اومد فوقش بتونستم نهایی هامو بدم سال بعد ی مشکل بزرگ خیلی بزرگ پیش اومد ماه اخر کنکور و درسمو نخوندم هم خام بودم هم افسرده شده بودم حتی دارو مصرف میکردم از همه فامیل کناره گرفتم حس میکردم همه منو ضعیف و بی هویت میدونن ناراحتی همه وجودم گرفت با اینکه جز چند نفر از مدرسمونم کسی قبول نشده بود حتی عشقمم بهم طعنه میزد بخاطر کنکورم شد امسال ک سال دوم پشت کنکورم چند روز دیگه کنکور دارم درسمو خوندم ولی استرس و عذاب و ناامیدی ولم نمیکنه میترسم اگه قبول نشم بشه اخر زندگیم با اینکه من داشتم ی کار دیگم میکردم و میتونستم با اون رشد کنم بخاطر حرف بقیه تصمیم گرفتم بخونم الان حس مرگ دارم لعنت به کنکور لعنت بهش ک هممون عذاب میده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم امسال کنکور دارم رشتم انسانیه درسم خیلی خوب بود  ولی هیچی نخوندم همه فکر میکنن قراره بتر ...

😭انتظار بقیه خیلی بده منم همه ازم انتظار بهترینا داشتن

منم امسال کنکور دارم رشتم انسانیه درسم خیلی خوب بود  ولی هیچی نخوندم همه فکر میکنن قراره بتر ...

من ادبیات۴۵دینی۱۰۰عربی۴۵زبان ۰زیست ۵۵شیمی۴۰ریاضی و فیزیک ۳۰میزنم اونم ی رتبه ای در حد ۱۵هزاز میخوام😱🤕😭اگه نشه چی

😭انتظار بقیه خیلی بده منم همه ازم انتظار بهترینا داشتن

به شدت باهات موافقم

انتظار دیگران ازت واقعا دردناک و سخته

من توی این لحظات با تمام وجودم دارم حس میکنم که همه ازم انتظار دارن و من قراره گند بزنم به انتظاراتشون

نمیدانم ، اطلاعی ندارم 
 من ادبیات۴۵دینی۱۰۰عربی۴۵زبان ۰زیست ۵۵شیمی۴۰ریاضی و فیزیک ۳۰میزنم اونم ی رتبه ای در حد ۱۵هزاز م ...

وای خواهر من ۲۵ هزار هم بشم راضیم 

برو این درصداتو بزن توی تخمین رتبه هیوا ببین چند میگه

نمیدانم ، اطلاعی ندارم 
وای خواهر من ۲۵ هزار هم بشم راضیم  برو این درصداتو بزن توی تخمین رتبه هیوا ببین چند میگه

در حد۸هزار میشه ولی خو اگع من ۱۵هزار نشم چی کلی درس خوندم کلییییی جزوه خوندم الانم دارم هرروز کنکورای نظام جدید میزنم با تحلیل عمقی مینویسم هفته اخرم مرور کنم خدایا خودت کمکم کن یا امام رضا کمکمون کن