2777
2789
عنوان

چهره حضرت محمد(ص)

1547 بازدید | 16 پست

خیلی ایشون رو دوست دارم

همیشه دوست داشتم بدونم چ شکلیه چهرش قیافش...

آرزو داشتم یه بار ببینم 

بنظرتون چ شکلی بودن....

توهین نکنید خواهشا

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

فکر نکردم تا حالا به این موضوع🤷🏻‍♀️

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم همیشه نور تصورش میکنم عین کارتونا😂 هم پیامبر هم اماما

ه ولی من احساس میکنم چهرش عادی بود برا همین خیلی دوست داشتم بدونم چ شکلی بود

به شدت نورانی ، معصوم ، زیباااااااااااااااا و در عین حال با جذبه .. اون لحظه که ایشون رو دیدم هم شی ...

بااهلشون حرف زدید؟؟

میشه تعریف کنید😭

کاش زودتر بیاد

واقعن میشه بگی چ شکلی بودن خواهشن بگو🙏

صفاتی که از چهره ایشون بدست میاد رو گفتم اما اگه بخوام دقیق تر بگم 

ایشون ی عمامه مشکی رو سر داشتن ، پوست صورتشون بسیار سفید و موهاشون مشکی مشکی بود ، سبیل و ریش داشتن ولی بلند نبود ، موهاشون بلند بود تا چونه ولی روی صورتشون نبود ، اون خال هاشمی معروف هم روی گونه شون بود ، 

ی چیزی بگم کوچک ترین نقصی در چهره ایشون ندیدم ، نهایت زیبایی توازن اعضای صورت  و معصومیت و در عین حال ابهت ، 

من وقتی ایشون رو دیدم همون لحظه توی دلم گفتم چقدر زیباست ! ینی مطمئنم هیچ بشری به زیبایی ایشون نخواهم دید ...زیبایی ایشون معنویه نه مادی چون پر از نور 

بااهلشون حرف زدید؟؟ میشه تعریف کنید😭 کاش زودتر بیاد

نه حرف نزدم ، قضیه مال ۳ سال پیش بود 

توی خونه نشسته بودم داشتم به امام زمان فکر میکردم که یهو ناخودآگاه سرم رو بالا گرفتم دیدم ی مرد پر نور دقیقا روبه روی من داره بهم نگاه میکنه ، بدون لبخند ، بدون اخم و بدون هیچ حرف یا حرکتی ، درضمن من فقط چهره ایشون رو برای چند ثانیه دیدم که توی دلم سه تا جمله رو گفتم :

این آقا کیه ؟

حضرت علی ؟! (چون شکل کلی ایشون شبیه نقاشی های کشیده شده برای امامان بود ولی بسیار زیبا تر ) 

چه قدر زیباست ! 

این سه جمله رو گفتم و دیگه ندیدمشون ... 

😭😭😭 اوایل که دیدید نترسیدید

نه اتفاقا دوستمم همینو پرسید ..

شما وقتی ی چیزی رو یهو میبینین یا مثلا ی چیز ترسناک میبینید میترسین ولی ایشون به قدری زیبا بودن که فقط دوست داری نگاهشون کنی