2821
2789
عنوان

دارم دق میکمم

437 بازدید | 29 پست

با نامزدم بهم زدم(معتاد بود اول گفت ترک میکنم بعد چند ماه گفت نیمخوام) دارم دق میکنم. من چجوری تحمل کنم. همه زندگیمونو میخواستیم باهم بسازیم. چرا با من اینجوری کرد. چرا من ارزش نداشتم بخاطرم ترک کنه. من با خاطره هاش چیکار کنم. به هیشکی دلیلشو نگفتم مامانش هی مسیج میده بگو چیشده نمیخوام ابروشو ببرم

من چجوری زندگیمو بدون اون تحمل کنم 

خدایا همه شاد باشن، از صدقه شادی اونا منم شاد باشم♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عقد که نبودین ؟ولش کن خداروشکر زنش نشده بودی فهمیدی خدا خیلی دوستت داره

خیلی دوسش دارم چرا بخاطرم ترک نکرد:(((

خدایا همه شاد باشن، از صدقه شادی اونا منم شاد باشم♥️
گ ل

یا حسین 

ببین کسی که خیلی ادامه بده حتی اگه ترک کنه یه قسمت از مغزش آسیب میبینه و غیر قابل جبران 

انشالله ایشون خوب شن ولی خدا رو شکر کن زود فهمیدی 

گفته بودی درد دل کن گاه با هم صحبتی..‌. کو رفیق راز داری؟ کو دل پر طاقتی؟

نه تو ارزشمندی اونه که ارزش نداره باید خوشحال باشی حالا اگه باهاش ازدواج میکردی بعد میزد زیر قولاش آروم میشدی؟ خداروشکر کن عزیزم که خدا دربرابر همچین آدمی داره ازت محافظت میکنه آره سخته کسیو ک دوست داری بذاری کنار اما به بقیه زندگیت فکر کن به خودت به ارزشت تو یه پرنسسی و لیاقتت یه جنتلمنه که بهت احترام بذاره و بهت عشق بورزه نه یه آدم که به خودشم رحم نمیکنه

اعتیاد گل بیشتر روانیه،  هرچند هنوز اعتیاد و درسته به بدی شیشه و تریاک نیست باز عوارض داره . بقیه خصوصیاتش چطور بود؟ چند وقت یه بار میکشید؟

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...

خب وقتی نمیخاد یعنی ارزشی برات قائل نیست و اینکه بنظرم با کسی که سابقه اعتیادداره ازدواج نکن..من کسی رو میشناسم که معتاد بود ترک کرد ازدواج کرد الانم باز...

خودتو با عشق گول نزن