2789
عنوان

طلسم شدم😔

197 بازدید | 8 پست

بچه ها من چند وقت حس میکردم بچه کوچیکا وحتی آدم بزرگا رفتاراشون با من یجوریه مثلآ بچه کوچیکا وقتی تو جمع ۱۰بودیم همه ۹نفرو بغلو بوس میکردن به من یه نگاه میکردن ودور میشدن(زشت نیستم)تنها کسیم که با اون بچه ها خوب بود من بودم بعد خالم دعا رفع طلسم خوند تو آب وریخت تو سرم حالا امروز دیدم داداش  کوچیکم منو که میدید جوری میترسید رنگش مثل گچ میشد دیگه ازین وضع خسته شدم چون والدین بچه ها فکر میکنن من اونارو آزار میدم که اونا اون رفتارو با من دارم دعا نویسم نمیتونم برم حالا چه کنم😭😭😭تجربشو داشتید

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😑😑😑 نوع فکرتو عوض کن خودتو باور نمیکنی 

چون همه باهام همینطورن ناسو فلق میخونم رفتارشون بهتر میشه

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂

عزیزم من چندساله که بهم گفتن بستگی دارم و حتی برای کل خانواده امون طلسم کردن تا مدت ها درگیر بودیم خواهر برادرم با چه مشکلی ازدواج کردن و الان خودم که ۳۹ ساله شدم و چندین سال هست که شاید بهت بگم از سراسر کشور من دعا گرفتم بی فایده بوده و الان فهمیدم که تمام دعانویسان شیاد هستن عزیزم فقط خدا به خودش پناه ببر و سوره بقره را یازده روز در یک ساعت مشخصی بخون اگر چیزی باشه از بین میره من خودمم تازه شروع کردم به خوندن خیلی تعریف کردن از سوره بقره و تکویر برای باطل شدن سحر در ضمن تو گوگل سرچ بزن حجت الاسلام جاویدان پیجش میاد بالا تو قسمت پرسش و پاسخ ها نگاه کن جواب مشکلاتی که مثل شما هست رو دادن 

عزیزم من یمدت خودم طلسم شدم ولی من خودم از همه میترسیدم واز همه فاصله گرفته بودم حتی سرسفره نمینشستم اب از دست کسی نمیخوردم فقط خودم برا خودم تنها غذامیپختم اگ یکی یه متریم بود احساس ترس میکردم کلی پول دادم نزدیک ۵ ۶ میلیون به دعانویسا که باطل کنن نتونستن تا یه خانومه با دعاقرانی با۵۰ تومن برام باطل کرد