2777
2789
عنوان

دبیری یا ابتدایی

344 بازدید | 20 پست

کدوم بهتره 

واقعا الان نمیشه با دانش آموز دبیرستانی به خوبی صحبت کرد یا معلم میزننن یا فیلم میگیرن اینا

ابتدایی بهتر نیست ؟بنظرتون منم ابتدایی می‌خوام برم

خواهشاً جواب بدید

ب نظر خودم دبیری حالا نظر خودتون مهمه 

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دخترا بهترن. پسرا شرترن. البته به خیلی چیزا بستگی داره

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

اونای ک کتک میخورن یا فیلم ازشون گرفته میشه ب نظر من اون همه اوبوهت رو تو کلاس نشون ندادن ازخودشون ک دانش اموز بترسه 😒😏بعدش اینارو بیخیال ببین ب چی علاقه داری برو دنبال اون 

صد در صد دبیری

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام (دیگه نیستم ترم ۷ انصراف دادم تا مسیری که نصفه ول کردمو تا تهش برم بله میخوام پرونده کنکورو ببندم تا دیر نشده⏳روز ۴ام )(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

اخ اخخخ ابتدایی خیلی اعصاب میخواد خیلی شیطونن هم دختراش هم پسراش ولی خیلی حس و حال خوبی داره با بچه ها بودن

بچه های دبیرستانی بزرگن بهترن معلم زدنم جرئت ندارن بابا 

کاری ندارن خیلی کم میشه چنین اتفاقایی بیفته

بنظرم معلم دبیرستان هم حقوقش بهتره هم میتونی چندجا تدریس کنی چون فقط معلم یه درسی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

والا ابتدایی ها دیگه بدتر حالا اگه تونستی برو مدرسه دخترانه براابتدایی چون پسرای ابتدایی خیلی شلوغن

#ایران_من #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم 🌱 همه فکرمیکنن من راز دارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین 😶😂

دبیری از یه نظر راحت تره که باکسایی سروکار داری که عاقلترم وپخته ترن...اما خب گستاخ هم متاسفانه زیاد دارن

ابتدایی هم که واقعا روحیه بالایی باید داشته باشی توجمع بچه ها

خدای خوبم بابت تموووم مهربونیات ممنون😘😘🥰.تنهام نذار من از تنهایی خیلی میترسم🤲🙏