2777
2789
عنوان

بچه طلاق

74 بازدید | 6 پست

تجربتونو از طلاق پدرمادرتون بگین یا از اختلاف پدرمادرتون باهم اونایی که اصلا باهم نمیسازنو فقط اعصابو روان بچه هارو خراب میکنن.

شاید چن نفر دیدنو فهمیدن داشتن بچه تو زندگی نمیتونه به بهتر شدن روابطشون کمک کنه و هر کسی شایستگی بچه داشتنو نداره.

آفرین ، تا وقتی که به بهترین شکل نمیتونید با هم کنار بیاید بچه‌دار نشید ی بچه بی گناه که خبر نداره اومده بین کدوم پدر مادر فقط تلف میشه ، الان بهش فکر کنید . خودتونو بذارین جاش 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آفرین ، تا وقتی که به بهترین شکل نمیتونید با هم کنار بیاید بچه‌دار نشید ی بچه بی گناه که خبر نداره ا ...

واقعا بعضیا فک میکنن در هر شرایطی باید بچه رو بیارن که خودخواهی محضه

تنها چیزی که از این کلمه به ذهنم میرسه اینه که پدر مادرها زمانی که زندگیشون رو هوا هست و باهم اختلاف دارن نباید بچه بیارن چون هربچه ای حق داره که تو یه خانواده سالم و بدون تنش زندگی کنه و پدر مادرش رو کنارهم داشته باشه و پدر مادرایی که توی زندگی در معرض پاچیدگی پای یه بچه رو این وسط باز میکنن بیشعوری بیش نیستن

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست