من فقط لایکتون میکنم جواب نمیدم که به دعا کردن برسم
20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمیخورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که میترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم
دیدی هی با خودت میگی "اگه اینبار تکست بده عمرا جوابشو بدم! عمرا اگه زنگ بزنه و تلفنو بردارم"؟!ولی بازم وقتی برمیگرده هم جوابشو میدی، هم باهاش حرف میزنی؟! اخوان ثالث خیلی قشنگ این حالمون رو توضیح میده و میگه:"گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم! دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را"❤❤❤درخواست ممنوع حتی شما⛔📛کاربر آقام
خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹