2777
2789
عنوان

بیاین فحشم بدین 💔

487 بازدید | 44 پست

من ی بدبختم ک ی بچم پاسوزم شده هرمز تو خونم و ب مرگ فکر میکنم سر بچم داد میزنم چون دیگه اعصاب ندارم همین الان آنقدر دادزدم و گریه کردم روزی هزار بار این اتفاق میفته فک کنید من ی عمره تو زندانیم ک فقط چون نمیرم کمی بهم نون و آب دادن و دیگر هیچ حتی انقد تو تاریکی بودم ک دیدن ی روز روشن منو خوشحال می‌کنه دعا میکنید بمیرم تا بچمم نجات پیدا کنه؟

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از شدت گریه گلوم چشام قلبم درد میگیره من نه ساله دارم زجر میکشم الان قشنگ دیگه کاسه صبرم لبریزه ولی بازم بیچارم 😭😭😭😭😭😭

چرا دعا کنم بمیری برات دعا می کنم که مشکلاتت حل بشه و غرق در نور و خوشبختی بشی

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

عزیزم انقدر ضعیف نباش 

واسه حال خوب بچت بجنگ 

زندگی همینجوری نمیمونه 

فقط صبرداشته باش و امید داشته باش و قوی باش 

چون دور از جون با مرگ تو فقط بچت آسیب میبینه 

یکمی قوی باش قشنگم 

عزیزم متاسفم . اما شما هم شرایط بدی داری درسته که نباید سر بچت خالی کنی اما خودتم حالت بده . بنظرم هزینه مشاوره نمیتونی بدی . میتونی قزص فلوکسیتین بگیری و هر روز صبح یدونه بخوری به مرور خیلی حالت بهتر میشه .

عزیز دلم💔💔💔 چقدر روزگارت برام آشناست ان شاالله تو هم بتونی عوضش کنی🙏

نمیتونم من توان ندارم الان اشکام بند نمیاد من فقط ب کمک یکی احتیاج دارم تا بیاد نجاتم بده تو ی منجلابم ک هروز دارم بیشتر غرق میشم

عزیزم متاسفم . اما شما هم شرایط بدی داری درسته که نباید سر بچت خالی کنی اما خودتم حالت بده . بنظرم ه ...

می‌خوام بخرم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭چرا هیچکس صدامو نمیشنوه چرا خدا منو نمیبینه