2777
2789
عنوان

کافینت

183 بازدید | 6 پست

سلام خانما من قراره ی وام بگیرم ی کافینت بزنم ب نظر تون در آمد داره . مجبور نمیشم جمعش کنم دشمن شاد بشم . ی بچه دو ساله و خورده هم دارم می خوام با خودم ببرمش . هر کی اطلاع داره بهم بگه ممتون

حوصله زیاد میخواد مثلا یکی میخواد اظهار نامه مالیاتی براش بزنی خودش هیچی سرش نمیشه بعد میگه تو زیاد برام زدی😂

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حوصله زیاد میخواد مثلا یکی میخواد اظهار نامه مالیاتی براش بزنی خودش هیچی سرش نمیشه بعد میگه تو زیاد ...

آره منم کار کردم غر غر مشتریان همیشه هست ولی علاقه دارم چون قبلاً هم کار کردم خدا کنه بتونه زندگیم بچرخونه

آره منم کار کردم غر غر مشتریان همیشه هست ولی علاقه دارم چون قبلاً هم کار کردم خدا کنه بتونه زندگیم ب ...

سلام بچه ها خوبید میخام کافینت بزنم دو سال آنلاین کار کردم،میشه وسایل مورد نیاز راه اندازی رو بیایید بگید ممنون میشم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز