2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا میتونی عادتش بده کنارت بخوابه، اولش سخته ولی عادت می کنه 

تازگیا اینجوری شده قبلا روپام یا توبغلم میخوابوندمش میزاشتم سرجاش قشنگ میخوابید خودمم کنارش دراز میکشیدم بلندم میشد میدید کنارشم دوباره میخوابید وای الان اصلا قبول نمیکنه روزمین بخوابه زانوهام دردمیگیره

وای اسی دختر منم همینه ساعت  ۳ تا ۵ رو پام بود فلج شدم قشنگ پاشنه پام درد میکنه ۲۲ ماهشه

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد
براش کتاب بخون دست تو موهاش بکش شقیقه ش رو ماساژ بده تا ملنگ بشه

به سرش دست بزنم بدش میاد😐اخه خوابش که میاددیگه گریه میکنه بلشتشو میاره که باید بروپات بخوابم نیم ساعت بعدش میگم الان خوابش عمیق شد بزارمش زمین تا میزارم با گریه بیدارمیشه دیگه کفرمو دراورده قبلا اینجوری نبود

وای اسی دختر منم همینه ساعت  ۳ تا ۵ رو پام بود فلج شدم قشنگ پاشنه پام درد میکنه ۲۲ ماهشه

وای خدا ادم حس میکنه دیگه پاش ازکارافتاده😭😭دلیلیش چیه اخه دخترمن تازگیا اینجوری شده کلا کلافم کرده

همینه دیگه بچه ها تو این سن اینشکلی هستن بجه های منم همین بودن یکم وقتی بیداری باهاش بازی کن بگو دست بزنه بخندونش از این کارا کن تا یکم انرژی بسوزونه

درسته بازی خوبه ولی نه با قلب کسی من تو رو آرزو کردم خدا دادت به اون یکی همه میگن تو با عشقت بی رحمی ....                                                                                                                                         در آرزو مرگ انتظار عزرائیل را میکشم ............
به سرش دست بزنم بدش میاد😐اخه خوابش که میاددیگه گریه میکنه بلشتشو میاره که باید بروپات بخوابم نیم سا ...

دیگه متوجه هس و حواسش جمعه

نمیشه گولش زد تازه حواسش جمعترم میشه 

وای خدا ادم حس میکنه دیگه پاش ازکارافتاده😭😭دلیلیش چیه اخه دخترمن تازگیا اینجوری شده کلا کلافم کرده

دختر من از اول اینجوری بود

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد
همینه دیگه بچه ها تو این سن اینشکلی هستن بجه های منم همین بودن یکم وقتی بیداری باهاش بازی کن بگو دست ...

ازصبح باهاش فقط بازی کردم که خوب بخوابه بیدارنشه ولی بازم همینه اخه تازگیا اینجوری شده قبلا اصلا اینجوری نمیکرد