2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پست کنکوری ام رشتم انسانیه

بهترین مشاور خودتی

اگه تایپک زدم یعنی یه مشکلی دارم میخوام حلش کنم نیازی نیست شما بیای مزه بپرونی یا بیهوده گوی کنی و یا مسخره کنی بعدم بخوای توهین کنی منم بلدم اما به خاطر خودم کوتاه میام چون نمیخوام فکرم درگیر امثال تو باشع  اگه هدفت از اومدن به تاپیکم کمک نیست پس غلط میکنی میای نظرمیدی! 

پشت کنکوری ام رشتم انسانیه

پشت کنکوری برا سال بعد میخوای بخونی؟معدلت چنده؟

اگه تایپک زدم یعنی یه مشکلی دارم میخوام حلش کنم نیازی نیست شما بیای مزه بپرونی یا بیهوده گوی کنی و یا مسخره کنی بعدم بخوای توهین کنی منم بلدم اما به خاطر خودم کوتاه میام چون نمیخوام فکرم درگیر امثال تو باشع  اگه هدفت از اومدن به تاپیکم کمک نیست پس غلط میکنی میای نظرمیدی! 

پارسال مشاور داشتم دوستم بود راضی بودم قبولم شدم 

ولی امسال مشاور داشتم اصلا راضی نبودم با اینکه خیلی اسم در کرده بود تو اینستا مشاورمم عوض کرده بود ولی باز راضی نبودم کلا کنسل کردم خودم میخونم 

خودم خیلی بهتر از مشاورم 

ب نظرم حداقل یک ماه خودت بخون و برنامه بریز اگه نتونستی ب فکر مشاور باش 

منم فک میکردم بلد نیستم برنامه بریزم و تنبلم و نمیتونم اصن بدون مشاور شاید پارسال نمیتونستم ولی امسال تونستم چون دیگه همه نکات مشاوره ای رو بلدم واقعا هر چی برام توضیح بدن تکراریه

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

بستگی ب خودت، شرایطتت و روحیاتت داره

داشتن یه مشاور مطمعنا باعث پیشرفته و حتا اگرم تاثیر مثبت نداشته باشه تاثیر منفی ک نداره داره؟

ولی خب نداشتن مشاور الزاما باعث تضعیفت نمیشه

پارسال مشاور داشتم دوستم بود راضی بودم قبولم شدم  ولی امسال مشاور داشتم اصلا راضی نبودم با این ...

دقیقا منم یه پا مشاور شدم👍😂

کل

عزیزم من ی تاپیک دارم میتونی اونجا سوالای کنکوریت و بپرسی جواب میدم 

سوالا و جوابارو بخون شاید سوال توام باشه 

من بعد کنکور تلگرام ی کانال میزنم به سوالاتون جواب میدم 

مشاور خودم پارسال رتبه ۴۳ کنکور ۹۹ بود الان تلگرام ندارم ولی اونم ی کانال داره سوالارو جواب میده میخوای ایدیش و بهت بدم بعدا

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
دقیقا منم یه پا مشاور شدم👍😂

اره بابا همش تکراریه 

هی ازش ی چیزی میپرسیدم ک یه چیزی بهم اضافع بشه ولی همش راه حلای تکراری بهم میداد دیکه کنسل کردم

من یکی میخوام دایم حواسش بهم باشه

پس ب خودت اعتماد نداری فک میکنی تنبلی میکنی 

منم همینطور بودم 

ولی مشاوراام خیلی پیگیرت نمیشن 

من میشد ۳ ۴ شب گزارش نمیدادم در حد یکی دو شب تذکر میدن ولی دیگه بیخیال میشن 

بعضی وقتا مشاورای حضوری خیلی بهتر از مجازین 

بگرد تو شهرتون ی مشاور خوب پیدا کن ک بتونی حضوری ببینیش