2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 21 پست

اختلاف سن دو و نیم تا چهار عالیه بنظرم

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه روانشناسامیگن تفاوت سنی ۳تا۵سال بهترینه برای مادر و فرزند اول

خوب موقعیه.

کاش منم همسرم گوش میکرد تو سه سالگی یکی دیگه می اوردم

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

چه تاپیک خوبی زدی 

اتفاقاً برا منم سواله بچه منم سه و نیمه فوق العاده بازیگوش

مادرم همش میگن مواظب باش بچه دوم نیاری

ولی من دلم میخواد

از طرفی خیلی هی میگه بغلم کن میترسم تو بارداری اذیت بشم 

ضمنا یهو میپره تو شکمم

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

اتفاقاً امروز صبح تاپیک زدم و پرسیدم که بچه اولو چطور میشه اماده کرد

بهش چی گفتید که تو بارداری همراهی کنه

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم