2777
2789
عنوان

بچه دوم

274 بازدید | 21 پست

برای بار دوم باردارم .

نمیدونم چرا همش احساس میکنم دارم زود بچه دار مبشم بچه اولم 3/5ساله شه

احساس میکنم هنوز بچه اولم بزرگ‌ نشده و بهم نیاز داره 

خیلی درگیرم این روزا همش میگم نباید باردار میشدم 

همش اخساس افسردگی دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بچم دوسال و ۳ ماهشه تو اقدامم دو ماه دیگم انتقال دارم 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

من خودم خ استم باردار بشم روزای اول ازش بدم میومد احساس میکردم حجم محبتمو کم میکنه ب اولی یا نمیتونستم باهاش بازی هیجانی کنم....ولی بعد ک دنیا اومد دیدم واقعا لطف بزرگی در حق پسرم کردم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من اولی یک سال و پنج ماهه بود باردارشدم. الان دومی پنج ماهشه. منم همین حسو داشتم .خیلی بد بود همش میگفتم چرا اینکارو کردم...ولی الان هرروز میبینم یه جورایی باهم بازی می‌کنم منم دیگه راحت شدم. خوشحالم

بخدا کاربر قدیمیم  (کدبانو ۷۳ ) . انگار نی نی سایت زندانه حتما باید سابقه دار باشی که بتونی حرف بزنی 😄
اسی من دخترم دوسال و یازده ماهشه گیر کردم یکی میگه دیر شد یکی میگه زوده

زوده عزیز صبر کن من درگیرم ن میتونم ب اولی برسم ن ب دومی😞

❤درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤