سلام دوستام..من بعضی وقتا چشمام مثل لوح سی دی که رنگی رنگیه اونجوری میبینم یا مثلا چطوری بگم یجایی رو نگاه میکنم سفیده(مثلا نوشته ای رو بخام بخونم جاهای مشکی سفید نشون میده)نمیدونم چجوری بیانش کنم واضح متوجه شین و کمکم کنین...حتی رفتم دکتر گفتم شاید بخاطر مانیتور و گوشی باشه عینک uv خریدم ولی بعضی وقتا باز اینجور میشم..چیکار کنم دیدم واضح و عالی شه
وقتی دید تون اون حالت میشه ،دید تون حالت مشجر نمیشه انکار داری از پشت شیشه رنگی چند وجهی نگاه میکنید ! حس دیگه یا تغییری دیگه ای تو سر تون ایجاد نمیشه ؟ انگار کامل تو جسم خودت نیستی و از دور داری به اطراف نگاه میکنی ؟
من از کودکی اینطور بودم ، بارها من رو بردن دکتر ، میگفتم از ضعف یا کمخونی هست ، بزرگ که شدم خودم رفتم دکتر ولی هیچکس نفهمید ، تا اینکه چند سال پیش موقع رانندگی این حالت دست داد که گفتم همسرم نشست پشت فرمان و چند وقت بعدش موقع صحبت با همکارم ، دیگه کلافه شدم رفتم تو مرکز خودمون ،MRI انجام دادم هیچ چیزی مشاهده نشد ، اما در کمال تعجب تا الان که ۵ سال شده دیگه اون اتفاق نیافتاد ! فقط یکبار یه استاد انرژی درمانی حرف عجیبی بهم زد ، که بگذریم .