هیچکس_1375 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 1276 عنوان بچه ها😭😭😭گوشممم 94 بازدید | 7 پست اب رفته هرکار کردم خ ب نشد داروخونه قطره بتازونیتم داا خوب نشد چ کنم 😪 کاربری 1401/03/21 | 14:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98914 سرتو بیاراینوربپر بالاپایین وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
مرمر۷۵ عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 7211 من اینو برا شوهرم انجام دادم جواب داد یه دونه عنبر نسا بخر یکم اتیشش بزنن بذار دود کنه .دودش بره تو گوشت هم ضدعفونی میکنه هم آب از بین میره لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
هیچکس_1375 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 1276 سرتو بیاراینوربپر بالاپایین خیلی این کارو کردم ولی نشد کاربری
هیچکس_1375 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 1276 من اینو برا شوهرم انجام دادم جواب داد یه دونه عنبر نسا بخر یکم اتیشش بزنن بذار دود کنه ... با ی بار خوب میشه؟چن دقیقه؟چن وقت اینطور بود کاربری
مرمر۷۵ عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 7211 با ی بار خوب میشه؟چن دقیقه؟چن وقت اینطور بود حالا انجام بده شوهرم یه بار انجام داد در حد یه دقیقه دود مستقیم به گوشت البته با فاصله ۳۰ تا ۵۰ سانتی بگیر اونو بریز تو اسپند دود کن آتیش بزن خودت گوشتو بگیر بالاش با فاصله ای که گفتم لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
هیچکس_1375 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 1276 حالا انجام بده شوهرم یه بار انجام داد در حد یه دقیقه دود مستقیم به گوشت البته ب ... الان کردم نشد😪 کاربری
مرمر۷۵ عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 7211 الان کردم نشد😪 عزیزم چند بار انجام بده یا دستمال و حوله گرم کن بذار رو گوشت لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید