maryambanooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2967 عنوان 🔴🔴کنکوری های امسال و ۴۰۲ به بعد بیاین لطفاً فوریییییییی 🔴💣 121 بازدید | 21 پست بچه ها لطفا از پویش لغو تاثیر قطعی معدل کنکور حمایت کنین نذارین یک مشت بی سواد بدبختمون کنن.https://www.farsnews.ir/my/c/147261https://www.farsnews.ir/my/c/147261https://www.farsnews.ir/my/c/147261تا الان توی ۲ روز نزدیک به ۱۳ هزار نفر حمایت کردن بشیم ۵۰ هزار که قطعا میشه میره توی صحن علنی مجلس.کنکوری هم نیستید تو رو خدا حمایت کنید ۱ دقیقه هم نمیشه. ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️ 1401/03/21 | 11:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bts_parandeh عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 3024 منم کنکوریم امسال ای خدا قبول شم فقط بدبختممممممم در حال جدال با خودArmy 🥲💞
maryambanooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2967 منم کنکوریم امسال ای خدا قبول شم فقط بدبختممممممم ان شاالله عزیزم حتما حمایت کن برای هم کلاسی هات هم حتما حتما بفرست باشه؟🥺 ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 43823 یه مشت بی سواد و خوب گفتی با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
missadler عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 2166 امضا کردم من ولی تاپیک باید دیده بشه کاش یه تیتر جنجالی می زدی کاربرا بهتر می یومدن
maryambanooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2967 یه مشت بی سواد و خوب گفتی بخدا دارن برای ما تصمیم میگیرن هیچی بارشون نیست.🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂لطفا حمایت کن باشه؟حتما برای دوستات هم بفرست. ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
missadler عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 2166 اخه همه سکوت کردن انگاری چیزی نشده بعضی دانش اموزا موافقن باورت میشه؟ تا این حد بی عقلن
maryambanooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2967 امضا کردم من ولی تاپیک باید دیده بشه کاش یه تیتر جنجالی می زدی کاربرا بهتر می یومدن مرسی عزیز دلم حتما برای دوستات هم بفرست خب خودت اینکار رو میکنی؟من کلی تاپیک زدم از دیروز و پیروز.من میگم میان میبینن اگر تیتر الکی باشه ولی خب نمیرن حمایت کنن امتحان کن حالا تو. ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
bts_parandeh عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 3024 ان شاالله عزیزم حتما حمایت کن برای هم کلاسی هات هم حتما حتما بفرست باشه؟🥺 اره فرستادم خدا کنه لغو شه ی مشت ادم مزخرف نشستن میز گرد تشکبل دادن در حال جدال با خودArmy 🥲💞
maryambanooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2967 اخه همه سکوت کردن انگاری چیزی نشده بعضی دانش اموزا موافقن باورت میشه؟ تا این حد بی عقلن آه واقعا انقدر ناراحت میشم که نگو حداقل برای آینده خودشون هم یک تحقیقی نمیکنن ولی خب اکثرا توضیح بدی قانع میشن. ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
maryambanooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2967 اره فرستادم خدا کنه لغو شه ی مشت ادم مزخرف نشستن میز گرد تشکبل دادن مرسی عزیزم خودمون فقط میتونیم به خودمون کمک کنیم می رسیم به ۵۰ کا.❤️❤️❤️ ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 43823 بخدا دارن برای ما تصمیم میگیرن هیچی بارشون نیست.🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂 لطفا حمایت کن باشه؟ حتما برای دوس ... باشه عزیزم ❤ ان شاءالله بهترین نصیبت بشه میشه دعا کنی امسال کنکور قبول شم؟ یک سال پشت کنکوری هم هستم با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
missadler عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 2166 مرسی عزیز دلم حتما برای دوستات هم بفرست خب خودت اینکار رو میکنی؟من کلی تاپیک زدم از دیروز و پیروز. ... من شبا زود می خوابم باید ۱۱ شب به بعد بیای تیتر بزن داره ایندمون تباه یا نابود میشه خواهشا کمک بعد از کاربرا خواهش یک دقیقه بزارن
bts_parandeh عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 3024 مرسی عزیزم خودمون فقط میتونیم به خودمون کمک کنیم می رسیم به ۵۰ کا.❤️❤️❤️ ان شاللله دعا کن منو در حال جدال با خودArmy 🥲💞
maryambanooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2967 باشه عزیزم ❤ ان شاءالله بهترین نصیبت بشه میشه دعا کنی امسال کنکور قبول شم؟ یک سال پشت کنکوری ... چشم عزیزم ان شاالله مزد تمام زحماتت رو بگیری و به بهترین ها برسی من هم امسال کنکور دارم میخونم ولی خیلی امید ندارم چون کمکاری کردم تو هم برام دعا کن. ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️