2777
2789
عنوان

اسباب کشی

89 بازدید | 6 پست

بچه ها من اتدازه چند تا قفسه و دو تا میز مغازه رو باید از مغازه تا جایی جا میکردم دو نفر از آشناها بهشون گفتم اومدن کمک و نیسان گرفتیم انجام دادن حدود دو ساعت و نیم اینطورا هم طول کشید به نظرتون چقد بهشون پول بدم حالا قدردانی یا اینکه حسابی شده باشه

هرچی کرمته

خودت باش بهتر از اینه تظاهر به چیزی کنی که نیستی            توهرشرایطی واسه خودت ارزش قائل شو ازخودت مهمترکسی نیست،نی نی یار کم تعلیقم کن دیگه شماره نمونده برام حرف حق گفتم ازقدیم گفتن حرف حق تلخه کاربر قدیمیم.                           فقط اونایی که میگن من دنیامو میسازم یه نفره ،ملات کم نیاری اوستاا                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم میگه ۲۰۰ بزار تو پاکت بده بگو تشکره 

میگم  حالا نمیشه یه بار هیچی ندیم کمک و جبران حساب شه همیشه از خانواده ما به بقیه زیاد خیر رسیده ولی به خودمون میرسه رومون نمیشه خالم هزار تا کار براش انجام میشه از از بیار و ببر تا کارای دیگه مثلا یکیمون میره پلشون و جوشکاری میکنه یاهر کار فنی دیگه یه نهار بهش میده میاد یا کار پیدا کردن واسه بچه هاش و .... البته اینا از خالمینا نبودن ولی واسه همه از خانواده ما خیر زیاد میرسه به خودمون میرسه رومون نمیشه و یا مامانم یه جوری رفتار میکنه که خودمون ضایع بشیم