2777
2789

دیشب تا صبح بیدار بودم درس میخوندم الانم سرم درد میکنه خوابمم نمی‌بره 🤕😑

یادم نمی کنی و زِ یادم نمی روی                                          یادت بخیر یار فراموشکار من 💔💔                              چه عاشقانه ای بنویسم ک دلتان برایم بلرزد وقتی نه دستانش را گرفتم نه در آغوشش کشیدم و نه حتی او را بوسیده ام... من فقط از دور او را در خویش گریسته ام💔 قلب ترک خورده ی من بنده به مو بود من عاشق او بودمو او عاشق او بود🥺

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چشامو که به این دنیا باز کردم مادر بالای سرم نبود بعد چند ماه مامانم تونس بخاطر بیماری وسواس مرخص ب ...

بمیرم برات ...خودت هرجوری هستی و هرجوری دوست داری بقیه زندگیتو بساز برات مهم نباشه کی چی میگه باور کن از این شرایط بهتر میشه

مگه نمیگن امتحاناااا تموم شده پسسس

دوازدهمیا هنوز تموم نشدن 😑

یادم نمی کنی و زِ یادم نمی روی                                          یادت بخیر یار فراموشکار من 💔💔                              چه عاشقانه ای بنویسم ک دلتان برایم بلرزد وقتی نه دستانش را گرفتم نه در آغوشش کشیدم و نه حتی او را بوسیده ام... من فقط از دور او را در خویش گریسته ام💔 قلب ترک خورده ی من بنده به مو بود من عاشق او بودمو او عاشق او بود🥺
دوازدهمیا هنوز تموم نشدن 😑

اییی خداااا من نمیفهمم دوازدهمیا خیلی مظلوم واقع شدن شما تصور کنیم امتحانای نهایی سنگین و سخت تازه کنکورم هست اخه این عادلانس خدایی؟

اییی خداااا من نمیفهمم دوازدهمیا خیلی مظلوم واقع شدن شما تصور کنیم امتحانای نهایی سنگین و سخت تازه ک ...

واقعا 😔کیه ک درک کنه 

خانوما تا اینجایید یچیزی بگم ... شما واسه تابستون یه بازی خوب برا بچهای ۵تا ۷ ساله سراغ دارید؟آوینا دختر خواهرم کلی کلاس میره ولی بازم خیلی انرژی داره تو این خونه خواهرم حیاطش و کوچه پر سگ و حیوونه نمیتونه بره بازی کنه