2777
2789
عنوان

یارانه

110 بازدید | 7 پست

از کجا بفهمم قابل برداشته یا نه عابر بانکم نزدیکمون نیست به پولش نیاز دارم . کسی نی ک از یارانش امروز برداشت کرده باشه😁😁 

اول صبحی مردم خوابن چه اخه کی میره یارانه برداره😶😶😶

هنوز اعلام نشده

خودت باش بهتر از اینه تظاهر به چیزی کنی که نیستی            توهرشرایطی واسه خودت ارزش قائل شو ازخودت مهمترکسی نیست،نی نی یار کم تعلیقم کن دیگه شماره نمونده برام حرف حق گفتم ازقدیم گفتن حرف حق تلخه کاربر قدیمیم.                           فقط اونایی که میگن من دنیامو میسازم یه نفره ،ملات کم نیاری اوستاا                                                                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه یعنی امروز قابل برداشت نیست😤

نه

خودت باش بهتر از اینه تظاهر به چیزی کنی که نیستی            توهرشرایطی واسه خودت ارزش قائل شو ازخودت مهمترکسی نیست،نی نی یار کم تعلیقم کن دیگه شماره نمونده برام حرف حق گفتم ازقدیم گفتن حرف حق تلخه کاربر قدیمیم.                           فقط اونایی که میگن من دنیامو میسازم یه نفره ،ملات کم نیاری اوستاا                                                                            

بچه ها ما چند روز پیش موجودی گرفتیم اصلا پولی نبود تو کارت قبلا داشت قابل برداشت نبود الان اصلا موجودی نداره برای شما هم همینطوره

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40