2777
2789
عنوان

مامانم

123 بازدید | 8 پست

من کاری بهش ندارم ولی مامانم الکی منو اذیت میکنه بهم مدام تهمت میزنه بهم میگه تو احمقی تو... با این که من دروغ نگفتم ولی حرف من رو قبول نمیکنه تا هم بخوام حرف بزنم میگه تو دیوونه ایی با من دعوا میکنی بخدا قلبم درد گرفته شده کار هر روزشکوچک ترین کاری کرده باشم دوتا میزاره روشمیرع به بابام میگه بابامم فقط میگه تقصیر تو جلوی بقیه  بهم بی احترامی کردن خسته شدم دیگه امروز امتحان دارم قلبم درد میکنه انگار که من هووی مادرم باشم ک انقدر پیش بابام بدگویی میکنه ازم 

درکت میکنم

منِ بدبخت از وقتی چشم باز کردم سرم تو کتاب و درس بوده

دیشب چون امتحان داشتم باهاشون نرفتم مهمونی و از بیرون برا خودم غذا سفارش دادم

نمیدونی چ قشقرقی راه انداخت،میگفت غذاتو احمد آورده یا ممد؟خوش گذشت؟🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتی اگه بمیرمم انگار اصلا براشون مهم نیست حتی چند بار هم یهم گفته اشتباه کردم تورو به دنیا اوردم اگه گریه کنم میشینه بهم میخنده هرچی جواب نمیدم بد تر میکنه جیق میزنه داد میزنه من فقط درو میبندم میرم تو اتاق حتی یک بار صداشو هم ضبط کردم نشون بابام دادم چیزی ک تغییر نکرد هیچ یه کتک هم خوردم قبلا جوابشو میدادم ولی بعدا فهمیدم تاثیری نداره بخدا دلم خیلی پره یکی دوبار نبوده این رفتاراش هر روزه 

درکت میکنم منِ بدبخت از وقتی چشم باز کردم سرم تو کتاب و درس بوده دیشب چون امتحان داشتم باهاشون نرف ...

•-•

اینجور آدما باید خاله بازیشونو میکردننننن بچه براشون خیلی زودههههه

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

? من بچه آخرم و با مادرم۳۸سال اختلاف سنی دارم ولی خب اخلاقش این شکلیه،کلا خواهر برادرامم مث من روا ...

میدونم عزیزممم ولی ادم باید به بلوغ عقلی برسه بدونه با بچه هاش چطور رفتار کنه💔

قشنگگگ حرفتو درک میکنم و دل شگستگیتو💔

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇