2777
2789
عنوان

نقص عضو

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 28 پست
عزیزه دلم شما نقص عضو نداری چیزی ک‌تو وجودت نقص داره اعتماد به نفسته دورت بگردم .خب مگه چیه کدوم شهر ...

دقیقا 

و این که مادرم انقد از این موضوع سو استفاده کرد هر چی شد دست منو پرچم کرد که این اینجوریه 

منم ملا بچه کم حرفی بودم ولی خیلی عذاب می‌کشیدم فکر کنم بیشتر از کاشت ناخن به روان شناس احتیاج دارم که مشکلم از ریشه حل بشه 

ممنون از محبتت متاسفانه تهران نیستم ❤️😘

باید راجب مشکلت صحبت کنی که از سوال و جواب شدن راجبش حس بد نگیری و عادی بشه برات هرچند مشکلت اصلن او ...

اره واقعا خیلی خوبه می‌دونم کلی تو روحیم تاثیر مثبت داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی بنظر شخصی من سعی کن اول درمان کنی البته امیدوارم که درمانی براش وجود داشته باشه روی دست من هم ی ...

متاسفانه مادر زادیع ودرمان نمیشه 

منم فقط می‌خوام یه بار این لذتو امتحان کنم

دقیقا  و این که مادرم انقد از این موضوع سو استفاده کرد هر چی شد دست منو پرچم کرد که این اینجور ...

به این فکر کن این همه خانوم تو پارالمپیک ان و حتی باوجود نداشتن دست و پا بازم کم نیاوردن که الان موفقن شما که دیگه مثل اونا نیستید .شایدم مادرتون از روی دلسوزی مادرانه اینکارو کرده عزیزه دلم ...ولی حیفه حسرت چیزی به دلتون بمونه زندگی کوتاه تر از این حرفاست که بخوای حسرت چیزیو رو دلت نگه داری ❤️

مامان من ۵۵سالشه خیلی به ناخون علاقه داشت ولی میگفت دستام پیر شده خجالت میکشم ناخون بذارم الان میگن سر پیریو معرکه گیری ولی بخاطر اینکه حسرتش رو دلش نباشه مجبورش کردم که اینکارو بکنه 🥺انقدرم به دستاش اومد که نگوووو🥺الانم انقدر حرف زدم که شمارم مجبور کنم😁برید بذارید دیگه باشه؟😬

متاسفانه مادر زادیع ودرمان نمیشه  منم فقط می‌خوام یه بار این لذتو امتحان کنم

حتما امتحان کن یه بارو.شایدهم خوشت بیاد و ادامه بدی😍

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
ابجی تو چندسالته ؟ تونستی با مشکلت کنار بیای؟ اگه اره چطوری؟ متاهلین شماهم؟

۲۷ 

تونستن که فقط سعی میکنم نادیده بگیرمش دستم همیشه مُشته وگرنه نتونستم کنار بیام خیلی کارا دوست دارم انجام بدم که برام حسرت شده 

مشکل شمارو دارم میخواسم بدونم اگ نی نی دارین روش تاثیری هم گذاشته ؟ یا باهمسرتون سرایندموضوع راحتین ...

نه خداروشکر رو بچه هام تاثیری نزاشته همسرم مشکلی ندارد باهاش

مشکل شماهم توی دستتونه؟