2777
2789
عنوان

نقص عضو

436 بازدید | 28 پست

من خیلی دلم میخواد کاشت ناخن انجام بدم ولی دوتایی از انگشتای دستم نقص داره شده حسرت برام 

رومم نمیشه برم پیش کسی بخاطر وضعیت دستم همش میگم کاش یکی بود تو خونه انجام میداد

برو انجام بده بیرون این ترست چیزیه که میشه خودتو بندازی داخلش.

خجالت کشیدی 

حرفی زدن ناراحت شدی

هر اتفاقی افتاد که روانت بهم ریخت 

بدون چیزی از ارزش‌ها کم نمیشه

بعدم خیلی از ایرانی ها فرهنگشون بالا رفته اونایی که شعورشون بالا باشه عمرا حرف ناراحت کننده ای بهت بزنن. 

قبلش از اخلاقیات طرف بپرس ببین مودب و با شعور هست یا نه

هرچند آرایشگرها بیشترشون به خاطر جذب مشتری همرنگ مشتریاشون میشن 

چون ارایشگاه ها خیلی درد و دل و غیبت میکنن و صحبت😄

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو انجام بده بیرون این ترست چیزیه که میشه خودتو بندازی داخلش. خجالت کشیدی  حرفی زدن ناراحت ش ...

یکم ظاهرش بده دوست ندارم سوال جواب بشم چون کلا ناخن ندارع دوتاش 

یکم ظاهرش بده دوست ندارم سوال جواب بشم چون کلا ناخن ندارع دوتاش 

خب سوال جواب بشو مهم اینه یاد بگیری چطوری محترمانه جواب بدی.

قبلش میتونی پشت تلفن به آرایشگر بگی که ناخن‌ها و انشگتت کمی مشکل داره تا موقع مراجعه رو در رو ناراحتت نکنه.به یه بهونه ای پشت تلفن بهش اشاره کن.بگو دو تا انگشتام ناخن نداره ولی میخوام رو بقیه ناخن‌ها کار بشه

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
خب سوال جواب بشو مهم اینه یاد بگیری چطوری محترمانه جواب بدی. قبلش میتونی پشت تلفن به آرایشگر بگی که ...

خود ناخن کار مهم نیس یک نفر 

مسأله اینه هم دیگرو صدا میکنن به هم نشون میدن 

خود ناخن کار مهم نیس یک نفر  مسأله اینه هم دیگرو صدا میکنن به هم نشون میدن

پشت تلفن بگو بخاطر این مشکلی که دارم نمیخوام خیلی بهش اشاره بشه در زمانی که حضور دارم برای همین تماس گرفتم که تلفنی باهاتون درمیون بذارم لطفا زمانی بهم تایم بدین که سرتون خلوته تا راحت تر باشم کمی خجالتی هستم و اینجوری راحت ترم.

پشت تلفن بگو بخاطر این مشکلی که دارم نمیخوام خیلی بهش اشاره بشه در زمانی که حضور دارم برای همین تماس ...

ممنون از راهنماییت 

میگم شاید کاشت باعث بشه نقص دستم بیشتر به چشم بیاد 

ولی خب شده یه حسرت 

خیلی دوست دارم انجام بدم اما میگم شاید باعث بشه نقص دستم بیشتر به چشم بیاد 

ولی بنظر شخصی من سعی کن اول درمان کنی البته امیدوارم که درمانی براش وجود داشته باشه

روی دست من هم یه خط افتاد و ردش مونده تقصیر مغازه دار هم بود چون گیر کرد به آهن داخل مغازه و الان ردش مونده 

هیچ وقتم ناخن نمیکارم چون برام خرج میندازه 

هم کار کردنم سخت میشه به ناخن باند عادت ندارم

ولی گذاشتم وقتی دستمو لیزر کردمو و وضع مالیم بهتر شد برم یکم ژلی کنم اما الان انجام نمیدم چون دائن باید ترميم بشه و خرج الکی میذاره رو دستم.

عزیزه دلم شما نقص عضو نداری چیزی ک‌تو وجودت نقص داره اعتماد به نفسته دورت بگردم .خب مگه چیه کدوم شهری خانومی من ناخون کارم تهرانم اگه تهرانی و بهم نزدیک بودیم بیا دستای قشنگتو قشنگتر کنم هزینه ام فقط پول موادو میگیرم ازت 😍

باید راجب مشکلت صحبت کنی که از سوال و جواب شدن راجبش حس بد نگیری و عادی بشه برات هرچند مشکلت اصلن اونجور که فکر میکنی بد نیست و من ببینم کسی تو آرایشگاه انگشتش کجه یا کوتاهه حتا نکاه نمیکنم چون چیز عجیبی نیست و مهم نیستش مطمئن باش ۹۰ درصد اصلن نگاه نمیکنن یا سوال نمیپرسن. تازه وقتی ببینم طرف اصلن یه دست نداره ولی اون یکی دستش ناخنش زیباست میگم دمش گرم چقدر به خودش میرسه و با کلاسه و با انگیزه