aتانیا مدیر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 3627 عنوان چشم زخم | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 26 پست من خیلی زودچشم نظربهم می خوره چکارکنم 1401/03/21 | 03:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raha_m70 عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 5444 چبکار بیاد کرد یه دوستی دارم اسمش رو که میارم همه چی خونه نیست و نابود میشه حتی اگر با دست بگیری ... ایه الکرسی و ان یکاد و گفتن ماشاءالله لا هول ولا قوه الا بالله 💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 42094 آیه ماشاءالله لاحول ولاقوه الابالله العلی العظیم روزیادبخون .اسپندزیاددودکن .صدقه بده جایی که میری ۳بارالله اکبربگو راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
rahaa1370 عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 218 خوب چکارکنم که اعتقادم کم بشه به خودت وتواناییهات باور نداری مشکل تو اینه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 42094 من براساس عقاید خودم زندگی میکنم نه روایات شایدشمااینطورباشی ولی من ترجیح میدم ازسخنان بزرگان هم یه جاهایی اززندگیم عبرت بگیرم وبهشون عمل کنم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
aتانیا مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 3627 چشم زخم چیزیه که وجودداره الکی نیست کلی روایت وحدیث داریم درموردش چشم زخم آدموتالب گورمیبره خوب چه دعایی بخونیم
rahaa1370 عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 218 شایدشمااینطورباشی ولی من ترجیح میدم ازسخنان بزرگان هم یه جاهایی اززندگیم عبرت بگیرم وبهشون عمل کنم بزرگان براساس منافعشون حرف میزنن😁
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 42094 خوب چه دعایی بخونیم گفتم بالاتر راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
aتانیا مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 3627 به خودت وتواناییهات باور نداری مشکل تو اینه وقتی اتفاقی میافته مثلامریضی ایکه کاربه توانایی نداره
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 42094 بزرگان براساس منافعشون حرف میزنن😁 نه دیگه .بزرگان الان باقبلافرق دارن ازنظرمن امام صادق وپیامبروبقیه معصومین بزرگان هستن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
rahaa1370 عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 218 وقتی اتفاقی میافته مثلامریضی ایکه کاربه توانایی نداره داره باور کن دارههرمربضی ای میاد و میره بزرگش نکنمن همیشه پریود ازارم میدادیه نفر کفت ینی پریود از تو قویترهحالا ۳ ساله که درد پریود هیچتاثیری روم نمیذارهچون قدرت ذهن برترین قدرته
rahaa1370 عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 218 نه دیگه .بزرگان الان باقبلافرق دارن ازنظرمن امام صادق وپیامبروبقیه معصومین بزرگان هستن درمورد مسائل دینی حرف بزنم مسدود میشم😁شب بخیر
aتانیا مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 3627 داره باور کن داره هرمربضی ای میاد و میره بزرگش نکن من همیشه پریود ازارم میداد یه نفر کفت ینی پریو ... میشه دوستی مرابپذیرید