2777
2789
عنوان

درمان افسردگی

198 بازدید | 14 پست

کسی هست که آفسردگیش درمان شده باشه و اینکه چطوری من گرفتار افسردگی هستم کمک بزرگی میکنید اگه جواب بدین

اسم دکتری که درمانتون کرده رو هم بگین اگه ممنون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله من با امضام و کتاب محدودیت صفرو ذکر 

خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت

دکتر خدا 

ذکر خدا 

آرام کننده قلب های نا آرام

رفتن به مسجد 

محیط های آرام معنوی همراه نشاط روح

رفتن کوه 

داشتن هدف

و تلقین مثبت

تکرار جملات مثبت 

طوری که مغز باور کنه

و دستور حال خوب صادر کنه

چه طور شما به خوراکی ترش فکر میکنید

دهان آب می اندازه

چون مغز باور کرده

وعکس العمل نشان میده

با این که نمیخورید!!!!

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
بی انگیزگی بی انرژی آیی هیچی بهم انگیزه نمیده 

خب عزیزم اینا چیز خاصی نیست یه دوره کوتاه که درمان بشی سریع خوب میشی فقط زود پیگیری کن قرصم زیاد نخور سعی کن خودت حالتو خوب کنی به خودت برس اولاش سخته ولی عادت میکنی من که با این سنم انقد استرس اظطراب کشیدم که ضعف اعصاب گرفتم شما خودتو درمان کن مراقب باش به این مرحله نرسی که جسمتم درگیر شه :)

دکتر نرفتین

نه تماااام مریضی ها باانرژی درمان میشه باخدا باعشق 

تو قانون خداوند اصن بیماری وجود نداره تو قانون خداچند فقط عشقه فقط عشقه و فقط عشششق 

لذت بردن نفس کشیدن کشیدن خودو دیگران خودمو دوس داشتن احترام گذاشتن ب خچد مهربانی با دیگران 

اگر سیاهی وجود داشته باسه توم تن تن استغفار میگم دیتمو میزارم رو قلبم که جایگاه عشقمونه خدامونه ططلب مغفرت میکنم تا دردو رنجم تبدیل ب عشق بشه 

نماز سبم فوووووق العادس فچووووق العاده

بببن این حرفایی ک میگم و انرژبمو الان صرف تو میکنم برام خیلی خیلی عزیزه اما اینارو اگه انجام بدی دنیا دنیا خوشحال میشم با گوش دادن عمل نکردن هیچی جابجا نمیشه عین اجن زار میمونه 

اما با عملی کردن عیییین شرشر اب عییین رودخونه همیشه در جربان اب....زلال پاک بی ریا فقط ب عشق خدا

خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت