2777
2789
عنوان

معده درد شدید

210 بازدید | 6 پست
معدم مثل سنگ شده.دارم از درد می میرم. کسی راه حلی داره؟
یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
عزییم عرق نعنا بخور بهترین درمان معدست با غذا ماست بخور سبزیجات نخور گوشت مرغ کبابی یا همون جوجه درست کن بخور
خدایا تو در عین ناباوری به من چیزی دادی که من نامش را معجزه کوچک میگذارم.روزی این معجزه من را مادر صدا میزند، مرا از این مادر بودن محروم نکن و نگهدارش باش.خدایا من از امانتیت نگهداری میکنم بهم اعتماد کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز مامان منم همینجور بود خیلیییییییییییییییییییییییییییییی درد داشت به نظر من سریع برو دکتر مامان من رفت سریع دکتر اندوسکپی نوشت ومشخص شد که مال معده نیست مامانم سنگ صفرا داشت دیروز عمل کرد و دوسه هفته دیگه هم بازعمل داره یه کلا صفرارابردارن مامان من 1سال درد داشت پشت گوش انداخت اخرهم اینطور شد
ابل جان صبح ناشتا یک قرص امپرازول بخور از عطاری عرق کهلیوتی بگیر روزی، سه استکان با کمی نبات بخور عالیه انگار آب رو اتیشه
گر نگه دار من آنست که خود میدانم .... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد (دعاهایی هست که جز به آمین او اجابت نمی شود)
غذا را حسابی بجو. شب قبل خواب شیر گرم و عسل بخور میوه خام و سبزی نپخته نخور
گر نگه دار من آنست که خود میدانم .... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد (دعاهایی هست که جز به آمین او اجابت نمی شود)
2790
2778
2791
2779
2792