2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شکر به خاطر هدیه های قشنگش به خاطر بچه هام

شکر بخاطر سلامتی بچه هام

شکر به خاطر سلامتی خودم و همسرم

شکر که همچین همسر ماهی دارم

خدا بچه هامو و همسرم رو برام حفظ کنه

شکر به خاطر سلامتی برادرام و خانوادم

کار کردی رو عزت نفست؟؟ مثلا بردی بالا؟؟ میشه چندتا راهکار بدی

آره عزیزم

هنوز هم دارم کار میکنم رو خودم

مهم ترینش اینه ک عاشق خودت و خدای خودت باشی با خودت مهربون باشی هدف داشته باشی برنامه ریزی کنی واسه آینده مستقل باشی درامد داشته باشی. حتی رانندگی بلد بودن هم خیلی عزت نفسو بالا میبره.آموزش ببینی هر روز تلاش کنی واسه یادگرفتن چیزهای جدید. با حیوانات مهربون باشی با طبیعت دوست باشی خوبِ هر آدمیو بخوای شکرگزار نعمت های خدا باشه داشته هاتو ببینی غر نزنی گله نکنی شکایت نکنی وقتی چیزی رو از خدا میخای مطمئن باشی ک در بهترین زمان ممکن بهت میرسونه خواستتو‌.از خودت راضی باشی هر جوری ک هستی هر مدلی ک هستی انقدررر عاشق خودت باشی ک از افکار منفی ادمای سمی و خبرای منفی ک روحتو آزار میدن دوری کنی..ورودیه ذهنتو مثبت کنی ما واسه شکممون بهترین غذارو تهیه میکنیم چرا باید به ذهنمون که کل زندگیمون با اون داره میچرخه غذاهای بد بدیم؟؟(منظور افکار منفی هستش)

کلامتو مثبت کن هرچی ک به ذهنت و کلامت بیاد به زندگیت میاد..به خودت احترام بزار خودتو لایق بهترین ها بدون لایق زندگی عالی ماشین و خونه عالی ثروت و عشق عالی،از خدا کم نخواه هیچ وقت..خدا رو تنها حامی و پشتیبان خودت بدون.اهدافتو جوری بنویس ک انگار اتفاق افتاده ذوق داشته باش واسش و خودتو تصور کن وقتی بهشون رسیدی خیلی ارتعاشتو میبره بالا❤❤❤

مطالبش خیلی زیادو مفیده من خلاصه وار گفتم بهت امیدوارم ک مفید باشه برات

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

آره عزیزم هنوز هم دارم کار میکنم رو خودم مهم ترینش اینه ک عاشق خودت و خدای خودت باشی با خودت مهربو ...

وای من چیا گفتی عزیزم ای کاش میشد بیشتر باهات درموردش حرف بزنم خیلی سوال دارم

وای من چیا گفتی عزیزم ای کاش میشد بیشتر باهات درموردش حرف بزنم خیلی سوال دارم

چرا ای کاش،حرف بزن عزیزم تا هر چقدر دلت میخواد حرف بزن هر سوالی ک ذهنتو درگیر کرده و  دلت میخاد بپرسی بپرس من با جون و دل راهنماییت میکنم

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

چرا ای کاش،حرف بزن عزیزم تا هر چقدر دلت میخواد حرف بزن هر سوالی ک ذهنتو درگیر کرده و  دلت میخاد ...

چقد خوبه بخاطر داشتن همچین دوستی خداروشکر میکنم عزیزم❤️