آره عزیزم
هنوز هم دارم کار میکنم رو خودم
مهم ترینش اینه ک عاشق خودت و خدای خودت باشی با خودت مهربون باشی هدف داشته باشی برنامه ریزی کنی واسه آینده مستقل باشی درامد داشته باشی. حتی رانندگی بلد بودن هم خیلی عزت نفسو بالا میبره.آموزش ببینی هر روز تلاش کنی واسه یادگرفتن چیزهای جدید. با حیوانات مهربون باشی با طبیعت دوست باشی خوبِ هر آدمیو بخوای شکرگزار نعمت های خدا باشه داشته هاتو ببینی غر نزنی گله نکنی شکایت نکنی وقتی چیزی رو از خدا میخای مطمئن باشی ک در بهترین زمان ممکن بهت میرسونه خواستتو.از خودت راضی باشی هر جوری ک هستی هر مدلی ک هستی انقدررر عاشق خودت باشی ک از افکار منفی ادمای سمی و خبرای منفی ک روحتو آزار میدن دوری کنی..ورودیه ذهنتو مثبت کنی ما واسه شکممون بهترین غذارو تهیه میکنیم چرا باید به ذهنمون که کل زندگیمون با اون داره میچرخه غذاهای بد بدیم؟؟(منظور افکار منفی هستش)
کلامتو مثبت کن هرچی ک به ذهنت و کلامت بیاد به زندگیت میاد..به خودت احترام بزار خودتو لایق بهترین ها بدون لایق زندگی عالی ماشین و خونه عالی ثروت و عشق عالی،از خدا کم نخواه هیچ وقت..خدا رو تنها حامی و پشتیبان خودت بدون.اهدافتو جوری بنویس ک انگار اتفاق افتاده ذوق داشته باش واسش و خودتو تصور کن وقتی بهشون رسیدی خیلی ارتعاشتو میبره بالا❤❤❤
مطالبش خیلی زیادو مفیده من خلاصه وار گفتم بهت امیدوارم ک مفید باشه برات