2777
2789
عنوان

عزیزم...

103 بازدید | 9 پست

با تمام وجودم دلم میخواد برات زنگ بزنم صداتو بشنوم...

ولی ولی تو‌ که دیگه شمارمو نداری حتی ، اگر بگی شما،،، اگر خودمو معرفی کنم و سرد باشی چی😔💔

اصن تو سرد باشی چجوری میشی؟

من گرم بودنآت رو یادمه تو فقط روز آخر سرد بودی😔...

دلم برات تنگ شده خیلی تنگ شده 😔💔

هرچی سعی کردم نشد نشد که از دلم بره ...

کاش اونی که رابطه رو ترک کرده بود من بودم تا الان میومدم و بهت پیام میدادم 😔💔

ولی ولی اونی که رفت تو بودی ...

تو تو تو تو ....

خب لااقل چارتا دعوا میکردیم تویه اون دوسال ،،، دوبار بلاک میکردیم همو سه تا خاطره بد میساختیم که الان یادم بیارم و بگم آخیش که تموم شد ....

ولی تو هیچ وقت برام بد نبودی 😔😔😔😔😔😔😔😔😔

رابطمون همون بود که من دوست داشتم... از کجا پیدا کنم مثل تو رو؟

از کجا پیدا کنم دوباره تو رو؟؟

چرا یهو یه طرفه شد همه چی چرااا اون روز غروب من التماس میکردم بمونی و تو اصرار به رفتن ........؟؟؟

😔💔😔💔😔💔😔💔💔💔😔

چرا جا زدی چرا ازم دل کندی من هنوز بیتابتم‌ من هنوز منتظرتم ... 

تروخدا از دلم برو برو برو برو برو برو برووووووووووووو

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

عزیزم خیلی ازخوندن تاپیکات وامضات  روحم ودلم به درد اومدوگریه کردم دختر خوب ومهربونی هستی حیف که لیاقت گرمی عشقت رو نداشته حیف که لیاقت دل پاک ومهربونت رو نداشته شرایطت رودرک میکنم دعات میکنم خداوندمهربون یه کسی رو سر راهت قرار بده که لیاقت عشقت رو داشته باش وتا آخرعمر عاشق بمونیدودرکنارهم‌ به آرامش برسید الهی آمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جان دلم ... چیشده؟ قربونت برم چرا انقدر پریشونی؟ آروم باش قربون قلبت برم گریم گرفت😭

دورت بگردم که اینقدر مهربونی عزیزدلم ❤️🥺

ببخشید باعث ناراحتیت شدم 

ولی اینجا تنها جاییه که میتونم راحت همه چیو بگم و بنویسم تموم حسمو🥺💔..

میگذره به هر حال عزیزم چاره چیه🥺💔 

خیلی سخته تلاش کنی که یه نفر رو از دلت بیرون کنی بعد بیاد به خوابت و همه چیو خراب کنه... بغضش وقت و بی وقت تویه گلوت باشه ....

ناراحت نباش برای من عزیزدلم 🥺💔 فقط برام دعا کن مهرش از دلم بره و تموم شده این داستان ...

بابت مهربونیت و همدلیت یه دنیا ممنونم💌🤍

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
عزیزم خیلی ازخوندن تاپیکات وامضات  روحم ودلم به درد اومدوگریه کردم دختر خوب ومهربونی هستی حیف ک ...

ممنونم عزیزدلم مهربونی از خودته 🥺

قربونت برم ببخشید باعث ناراحتیت شدم عزیزدلم....🥺

مرسی از این همه تعریف و دلداری و آرزوی خوب عزیزم امیدوارم خدا ده برابر این قلب مهربونت بهت خوبی و خوشبختی بده عزیزدلم 🥺🥺...

انشالله که این روزا هم بگذره و من دیگه از درد این داستان راحت بشم 💔🥺 

بازم ممنونم ازت دعات یع دنیا ارزش داره🥺

دورت بگردم که اینقدر مهربونی عزیزدلم ❤️🥺 ببخشید باعث ناراحتیت شدم  ولی اینجا تنها جاییه که م ...

فدات بشم دختر مهربون عزیزی 

بلاخره تو زندگی هممون یه سری چیزا هستن که ما بهشون نمیرسیم ...

حالا میتونه عشق باشه یا هرچی ...

خدا به دلت آرامش میده 

اگه دوس داشتی نماز بخون یا اگه نماز میخونی سعی کن زیاد با خدا حرف بزنی ❤

عجیب آرامش میده...❤

زندگی مثل آیینه است☁️✨️
فدات بشم دختر مهربون عزیزی  بلاخره تو زندگی هممون یه سری چیزا هستن که ما بهشون نمیرسیم ... حا ...

خدانکنه عزیزدلم 🥺...

اره زندگی همینه گاهی چیزی که دوست داری قرار نیست هیچ وقت برای تو باشه💔🥺 دردناکه ولی همینه ....

مرسی عزیزدلم ❤️🫂

خدانکنه عزیزدلم 🥺... اره زندگی همینه گاهی چیزی که دوست داری قرار نیست هیچ وقت برای تو باشه💔🥺 ...

قربانت...❤درخواست دوستی دادم قبول کن که یه وقت گمت نکنم ..🥺❤

زندگی مثل آیینه است☁️✨️
قربانت...❤درخواست دوستی دادم قبول کن که یه وقت گمت نکنم ..🥺❤

خدا نکنه عزیزدلم باشه عزیزم 🥺❤️

2827

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

عمل بینی

krjxjisks | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز