2777
2789

سوراخ چک کردم نبود فقط درد میکرد کسایی که کیست داشتن علائم اولیتون چی بود دائم درد میکزد یا چتد روز بعد خوب میشدین 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

مال منم گاهی درد میگیره 

یه استخوانه اونجا که اون به خاطر نشستن نادرست طولانی مدت درد میگیره

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا هیچ کسو گرفتار این درد نکنه

که من مردمو زنده شدم بخاطر کیست مویی واااااای هنوزم فکرشو میکنم حالم بهم میریزه

من نه میتونستم راه برم نه بشینم نه بخوابم 

شبا نمیتونستم بخوابم بسکه درد داشتم 

خدا هیچ کسو گرفتار این درد نکنه که من مردمو زنده شدم بخاطر کیست مویی واااااای هنوزم فکرشو میکنم حال ...

اولش چجوری بود یهو که با درد شدید شروع نشد

بعد انگار سنگین بود با عرض معذرت بو میداد بعد از توش خون با چرک میمو باد کرده بود سوراخم داشت دردش ت ...

بزا من درد میکنه یکم متورمه علایم اولیتون یادتون نیست

درد اگر دیسک باشه ربطی به لمس و فشار معمولی نداره اما کیست مویی توی لمس با فشار دردش تشدید میشه

برا من چه فشار بدم چه ندم درد میکنه ولی حس میکنم متورم شده چک کرد سوراخم نشده بود یا ترشح نداشت

درد سیاتیک از توی با سن تیر میکشه میاد توی ران پا و ساق و حتی ممکنه تا انگشتای پاهم تیر کشیدن ادامه ...

درد سیاتیک میدونم ولی ممکنه به دنبالچم بزته الان به پامم زده ولی نمیددنم چرا میگم نکته کیست باشه

اولش چجوری بود یهو که با درد شدید شروع نشد

یه جوش کوچیک بود و قرمز

و دردشم کم بود مثل درد یه جوش 

ولی بعدش این جوش بزرگ شدو چرکی خیلی درد داشتم 

حتی یادمه روز جراحیم نمیتونستم رو تخت بیمارستان بخوابم و نمیتونستم راه برم و از استرس جراحی کلا بیهوشم کردن

در صورتی که جراحیش فقط پاهاتو بی حس میکنن