2777
2789
عنوان

احساسات عجیب

300 بازدید | 20 پست

سلام شبتون بخیر

مدت طولانی اییه که خواب کسیو میبینم که باهاش رابطه عاشقانه دارم در حالی که اون فرد هیچ وقت تو دنیای واقعی به چشم من نیومده و حتی اونو مثل هم جنس خودم میدیدم و هیچ حسی از طرف من نسبت به ایشون وجود نداشت...اما این خواب ها که حداقل هفته ایی دوبار پیش میاد زندگیم رو مختل کرده...نمیدونم چرا ولی احساس میکنم بی دلیل نیست..در ضمن من متاهل هستم...و بدتر اینکه این خواب ها حس خیانت هم در من ایجاد نمیکنه یعنی هیچ حس بدی بهم دست نمیده و کاملا برام شیرینه..چیکار باید بکنم که دیگه خوابشو نبینم

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترسناک چرا تازه خودشم میگه حس بدی پیدا نمیکنه قشنگه که😐😂

اوهوم خیلی شیرینه دوست ندارم از خواب بلند شم..ولی ترسناکه..ترسناک تر اینکه احساس میکنم اون ادم هم میدونه من خوابشو میبینم

...
ببین باید بری پیش یه روانشناس  و البته به کتاب های ابن سیرین مراجعه کنی  تا حالا تو اینت ...

چی سرچ باید بکنم 

کلا زندگیم عجیب شده 

احساس میکنم ماورایی همه چیز

اتفاقاتی که قراره پیش بیاد رو از قبل احساس میکنم

و احساس میکنم اون آقا از جنس خود منه

نمیدونم واقعا 

شاید دارم تلقین میکنم

...
ببین باید بری پیش یه روانشناس  و البته به کتاب های ابن سیرین مراجعه کنی  تا حالا تو اینت ...

خواب خاصی نیست که بخوام تعبیرش رو بدونم...فقط چیزی که مشهوده اینه که بین من و ایشون  رابطه عاشقانه  برقراره

...
چی سرچ باید بکنم  کلا زندگیم عجیب شده  احساس میکنم ماورایی همه چیز اتفاقاتی که قر ...

همین دیگه من همینو متوجه نشدم 

میگی از جنس خودمه یعنی چی عزیزم؟؟

فکرت مشغول نیست؟رابطت با همسرت خوبه؟

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

خواب خاصی نیست که بخوام تعبیرش رو بدونم...فقط چیزی که مشهوده اینه که بین من و ایشون  رابطه عاشق ...

عزیزم روانشناس منظور بدی که ندارم گلم 

اگه بتونی با یه همچین آدمی درمیون بزاری میتونه کمک کنه آخه بعضی خواب ها رویای صادقه نیستن یا تصوراته یا عذرخواهم یه سری نياز ها کمبود ها یا خیلیچیزای دیگه...تشخیص یه رویای صادقه کار هرکسی نیست

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍