2777
2789
عنوان

حرف دوستم...

175 بازدید | 10 پست

چن وقت پیش خونه دوستم بود تنها بودیم... اومدم تعریف کنم گفتم مامانت فلان وسایل رو چقدر قشنگ چیده با سلیقه اس.. یهو گفت بهم که‌نریختیشون؟ منم بهم برخورد گفتم وا من چرا باید دست بزنم؟ گفت نه شوخی کردم.. راحت باش!! 

حالا من حساس شدم یا واقعا تهمتی چیزی خواسته بزنه؟ 😅

هی دلم‌میخواد برم دوباره باهاش حرف بزنم میگم بیخیالش شم یا نه بهش دوباره بگم بهم برخورده؟

به نظرتون خیلی حساس شدم؟ 😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كلا از رو اعصاب ترين اتفاقاست منم بعد سالي رفته بودم خونه فاميل اونجام مهمون داشتن حالا تو همون دو سه ساعت اين خانم ترس به جونش افتاده بود كه طلاهاش رو اورده يا خونه گذاشته 😐 تا وقتي زنگ زد دخترش و رفت خونش گفت هست من متهم بودم انگار

یک عدد چپی 

كلا از رو اعصاب ترين اتفاقاست منم بعد سالي رفته بودم خونه فاميل اونجام مهمون داشتن حالا تو همون دو س ...

آره عزیزم. ولی چون ۱ ماه گذشته هی میگم اگه الان بگم میگه این یه ماهه تو فکرشه !! چقدر حساسه!! بهش بگم یا نمیخواد دیگه؟ چون همونجا گفت شوخی کردم راحت باش...

نمیدونم به روش بیارم باز یا نه...

حساس شدی ، اگه حرفی بود همون لحظه باید میگفتی نه الان ، 

همونجا یه کوچولو اعتراض کردم که گفت نه بابا راحت باش 😅 ولی خیلی وقتم هست گذشته یعنی دیگه در موردش باهاش حرف نزنم؟ 

آره عزیزم. ولی چون ۱ ماه گذشته هی میگم اگه الان بگم میگه این یه ماهه تو فکرشه !! چقدر حساسه!! بهش بگ ...

نه دگ يا بايد انقد رو داشته باشيم همونجا بگيم يا بي خيال شيم

یک عدد چپی 

همونجا یه کوچولو به رو آوردمااا.. گفتش راحت باش!!!! میگم شایدم‌قصد تهمت نداشته بدبخت؟ 😑

شايد

من چون خودم حساسم حًواسم به حرف زدن خودمم هست ولي خب بعضيا اينجورين

یک عدد چپی 

همونجا یه کوچولو اعتراض کردم که گفت نه بابا راحت باش 😅 ولی خیلی وقتم هست گذشته یعنی دیگه در موردش ب ...

نه بابا ، ول کن ، از هر چیزی رد شو برو دقت دق ات میدهد

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔