2777
2789
عنوان

شوهرم میگه به،زنی زن زندگی میگن که....میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 48 پست

از کی تا حالا بچه زیاد داشتن هنر شده؟مثلا چه دلیل منطقی ای وجود داره که آدم بچه ی زیاد داشته باشه.دوتا دارین دیگه چه خبره واقعا.به نظر من هنر واقعی اینه که آدم بتونه روح و روان سالم و شادی داشته باشه و همونقدر که داره برای پرورش یه انسان دیگه زحمت میکشه این وسط خودشو هم از دست نده و در کنار هم باهم رشد کنن که همچین چیزی با بچه ی زیاد غیر ممکنه.درضمن حرف بیشتر مردای ایرانی رو توی این مسائل جدی نگیرین وقتی که هیچ درکی از همکاری توی بزرگ کردن بچه و مشکلاتی که از نظر روحی و جسمی واسه زن پیش میاد ندارن.شما خودت و آمادگی روح و روانی و جسمیه خودتو در نظر باید بگیری نه حرف همسرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله درسته..بهش،میگم بچه آینده میخواد تو این گرونی  دو تا کافيه..میگه خدا روزی شو میرسونه

مساله فقط روزی نیست اصل تربیت فرزند تو خونه با مادر شما باید توان و کشش سر و کله زدن با بچه ها رو داشته باشید نه اینکه چون حامله ام چون شیر میدم چون نوزاد دارم پس اون دوتای قبلی رو قربانی شرایط الانم کنم یا نه بدترش خودم و همه جون و اعصابم رو فدا کنم بخاطر اینکه بچه سومی بیارم تا شوهرم منو به عنوان زن زندگی بپذیره 

در مورد زن زندگی با همسرتون به شدت مخالفم زن زندگی زنی نیست که فقط بچه بیاره زن زندگی زنیه که بتونه آرامش رو تو خونه اش نگه داره بچه هایی با روان سالم تربیت کنه آینده بچه هاش رو تضمین کنه جوری نشه تک تک بچه هاش بعد از بلوغ فحش کشش کنه که دور از جون شما عرضه نداشتی مایحتاجمون رو فراهم کنی غلط میکردی چند تا چند تا میاوردی ببخشید که انقد رک میگم

مساله فقط روزی نیست اصل تربیت فرزند تو خونه با مادر شما باید توان و کشش سر و کله زدن با بچه ها رو دا ...

نه گلم قشنگ گفتی واقعا...میدونی چیه  من ۳۳ سالمه خیلی دوست دارم برم هنری چیزی یاد بگیرم از خودم پول داشته باشم دستم تو جیب خودم باشه..بهش،میگم دوست دارم برم سرکار ..میگه ای بابا همکارام که زناشون  شاغلن ناراضی ان...اون روز حواسم نبود تو اینستا یه بلاگره هست ۵تا بجه داره پنجمی نوزاده بهش نشون دادم آنقدر خوشش اومده میگه این زنه زباله. این زنه زندگیه...