2777
2789
عنوان

سنم برای مادر شدن خوبه؟

288 بازدید | 20 پست

سلام خانوما همسرم میگه حداکثر تا دوسال دیگه صبر کنیم و بعدش اقدام کنیم. اون خیلی بچه دوست داره. دو سال دیگه هم من ۲۴ سالم میشه و ایشون ۳۱ سال. بنظر شما برای من خیلی زوده؟ پشیمون میشم بعدا؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه واقعا زود نیس 😐خوبه 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

به سن نیست، به آمادگیه روحیه، مثلا من ۳۲سالمه تازه حس کردم آمادگی مادر شدن دارم و باردار شدم

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

اگه از زندگی و شرایطت راضی هستی خوبه 

این دوسال رو خوب خوش بگذرونید بعد اقدام کنید

🌟🌟🌟#در_سکوت_رشد_کن🌟🌟🌟.   _______________________________________________.    من میخام هرروز از دیروزم بهتر باشم                             من میتونم؛ یعنی بااااید بتونم🙂.                                      🎧دوس دارم دوباره اون پاهای خستت کنارم راه بیانو، دوس دارم دوباره تو واسه من بخونی منم بزنم با پیانو🎧                                                               

نه عزیزم. سنت مناسبه. من الان ۲۸ سالمه و باردارم. با اینحال میگم کاش زودتر باردار میشدم. هرچند باید وضعیت و شرایط خودتو بسنجی. مثلا اگه دانشجویی بهتره بذاری یه کم سرت از درس خلوت شه. ولی در کل باید بگم سنت مناسبه بارداری هست.

من ۲۳ بچم یکسالشه پشیمون نمیشی 

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

۲۲سال اصلا زود نیست

ولی سن شوهرت میره بالا

تازه معلوم هم نیست چقدر طول بکشه تا بچه دارشی

ولی ۲۴ و۳۱ هم دیر نیست

اگه نپذیرفت گیرنده بعدا تو سختی ها همراهیت نمیکنه میگه خودت خواستی

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»
نه عزیزم. سنت مناسبه. من الان ۲۸ سالمه و باردارم. با اینحال میگم کاش زودتر باردار میشدم. هرچند باید ...

نه درسم تموم شده. من یکم بود ازدواج کردم. همسرم از اپل بچه خیلی دوست داشت. بخاطر من که گفتم آمادگی ندارم این چندسال صبر کرد. خداروشکر همسرمم مرد خوبیه. چه کتاب ها و اطلاعاتی قبل از بارداری بخونم؟ درباره تربیت فرزند و...