سلام خانوما همسرم میگه حداکثر تا دوسال دیگه صبر کنیم و بعدش اقدام کنیم. اون خیلی بچه دوست داره. دو سال دیگه هم من ۲۴ سالم میشه و ایشون ۳۱ سال. بنظر شما برای من خیلی زوده؟ پشیمون میشم بعدا؟
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین
نه عزیزم. سنت مناسبه. من الان ۲۸ سالمه و باردارم. با اینحال میگم کاش زودتر باردار میشدم. هرچند باید وضعیت و شرایط خودتو بسنجی. مثلا اگه دانشجویی بهتره بذاری یه کم سرت از درس خلوت شه. ولی در کل باید بگم سنت مناسبه بارداری هست.
آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
نه عزیزم. سنت مناسبه. من الان ۲۸ سالمه و باردارم. با اینحال میگم کاش زودتر باردار میشدم. هرچند باید ...
نه درسم تموم شده. من یکم بود ازدواج کردم. همسرم از اپل بچه خیلی دوست داشت. بخاطر من که گفتم آمادگی ندارم این چندسال صبر کرد. خداروشکر همسرمم مرد خوبیه. چه کتاب ها و اطلاعاتی قبل از بارداری بخونم؟ درباره تربیت فرزند و...
کمی زوده، فقط کمی 😅.... سن مادر شدن هم مثل سن ازدواج بسته به شرایط هر کس فرق داره.... شاید برای یه نفر 32 سالگی زود باشه و برای نفر دیگه 28 سالگی دیر باشه