خودنویس مدیر عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 1616 عنوان صورت | مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 57 پست بچه ها ی صابون واس شستشوی روزانه صورت معرفی میکنید .واس شستن آرایش و یا موقع بیدار شدن از خواب استفاده کنم .ی صابون مناسب پوست روشن و متعادل باشه 1401/03/20 | 22:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خودنویس مدیر استارتر عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 1616 محلوله. وقتی میخوای صورت بشوری اول میسلارواتر باید برنی بعد ابکشی کنی صورتتو، بعدش ژل شستشو بعدشم تو ... ممنون عزیزم همه اینا توی پک هست یا باید جدا بگیرم؟
ilkhannnnn عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 328 استفاده کردین به مرور پوست تیره نمیشه و یا لک نمیاره؟ اتفاقا پوستم خیلی خوب شده خودمو میبینم کیفففف میکنم قشنگ😂😂یه ماهی هست استفاده میکنم منافذ و اینای پوستم خیلیییی کم شده و روشن کننده پوسته چون کلاژن طلا داره
خودنویس مدیر استارتر عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 1616 همون کارایی فوم داره ..محلول به پت میزنی آرایش پاک میکنی ممنون عزیزم
سلبریتی_سایت عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 3150 ممنون عزیزم همه اینا توی پک هست یا باید جدا بگیرم؟ نه جدا باید بخری..اگه پوست چرب داری مختلط من این لاین بهت پیشنهاد میدم ولی یکم گرونه ...فوم ..ژل...تونر...آبرسان
19bahargoli عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 159 ممنون عزیزم همه اینا توی پک هست یا باید جدا بگیرم؟ نه جداگانه میگیری میسلار واتر برند نئودرم میزنم من ژل شستشو فیس دوکس و تونر لافارر. بهترین برند نیتروژیناست واسه اینا که یکم گرونتره
خودنویس مدیر استارتر عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 1616 اتفاقا پوستم خیلی خوب شده خودمو میبینم کیفففف میکنم قشنگ😂😂یه ماهی هست استفاده میکنم منافذ و اینای ... منم پوستم خوبه ولی هر صابونی گرفتم متعادل نیست یا چرب میکنن صورتمو یا زیادی خشک کردن .اسمش همین صابون تریاکه؟مارکش چیه
سلبریتی_سایت عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 3150 ممنون عزیزم ببین جای اون فوم میتونی میسلار بخری ..ولی این عکسی که گزاشتم خودش یه روتین پوستی
خودنویس مدیر استارتر عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 1616 نه جدا باید بخری..اگه پوست چرب داری مختلط من این لاین بهت پیشنهاد میدم ولی یکم گرونه ...فوم ..ژل...ت ... اره چربه .داروخانه و یا لوازم بهداشتی ارایشیا دارن؟یا باید اینترنتی بگیرم
سلبریتی_سایت عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 3150 اره چربه .داروخانه و یا لوازم بهداشتی ارایشیا دارن؟یا باید اینترنتی بگیرم ببین این مارک نوتروژینا لاین زردچوبه هست یکمم تحقیق کنی میبینی برند خوبیه واین لاینش به عنوان روتین پوستی برای پوست های چرب مختلط عالیه ...دارن عزیزم ولی آنلاین شاپ ها ارزون تره ..ولی سایت خانومی نه گرون گذاشته ...من یه پیج اینستا دیدم بوده
خودنویس مدیر استارتر عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 1616 نه جداگانه میگیری میسلار واتر برند نئودرم میزنم من ژل شستشو فیس دوکس و تونر لافارر. بهترین برند نیتر ... مرسی عزیزم تونر حکم نرمکننده داره؟
سلبریتی_سایت عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 3150 اره چربه .داروخانه و یا لوازم بهداشتی ارایشیا دارن؟یا باید اینترنتی بگیرم حالا اگه خواستی فقط میسلار بگیری ..برند بایودرما بخر عالیه
خودنویس مدیر استارتر عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 1616 ببین این مارک نوتروژینا لاین زردچوبه هست یکمم تحقیق کنی میبینی برند خوبیه واین لاینش به عنوان روتین ... اونایی که خودت استفاده کردی چی ؟ راضی هستی ؟
19bahargoli عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 159 مرسی عزیزم تونر حکم نرمکننده داره؟ نه اونم پاک کننده عمیقه هرچی بدبختی میکشیم از ارایشه همیشه خوب پاکش کن البته تونر لافارر خیلی پوستو نرم میکنه و نیازی به ابکشی نداره.
خودنویس مدیر استارتر عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 1616 نه اونم پاک کننده عمیقه هرچی بدبختی میکشیم از ارایشه همیشه خوب پاکش کن البته تونر لافارر خیلی ... همین روتین پوستی رو میخوام بگیرم چون همیشه ارایش دارم .پس از اول به ترتیب برام با مارکش بنویس چی بگیرم خخخ ببخشید اذیت شدی وقتتم گرفتم
خودنویس مدیر استارتر عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 1616 نه اونم پاک کننده عمیقه هرچی بدبختی میکشیم از ارایشه همیشه خوب پاکش کن البته تونر لافارر خیلی ... میخوام اسکرین بگیرم توی ی پیام بنویس چه مارکی با روش استفادش بی زحمت بنویس برام