2777
2789
عنوان

درد کمال گرایی 🐨

270 بازدید | 17 پست

هنوز نمی دونم کمال گرایی اختلاله یانه ولی به نظر من کمال گرایی یه بیماریه 

بیماری که شانس درمانت خیلی کمه  

خیلیاتون شاید بگید یه وقتایی کمال گرایی خوبه و باعث پیشرفت میشه ولی باید بگم که کمال گرایی هیچ وقت خوب نبوده  اره  شاید باعث بشه ۱۰۰ باشی ولی اینم در نظر داشته باشید ادمای کمال گرا یا صفرن یا ۱۰۰  

۱۰۰ بودن شاید تو نگاه اول خوب باشه ولی اون ادم کلی هزینه برای صد بودن پرداخت کرده و  از خیلی چیزا گذشته    هزینه های که پرداخته خیلی بیشتر  از موفقیت هاش بوده و ادم کمال گرا حتی وقتی صد هم هست از خودش راضی نیست و هیچ وقت حس خوشبخت بودن درک نمیکنه 

فقط کمال گراها میفهمن که چی میگم

مادرها درسته که بخش عظیمیش ذاتیه ولی رفتار خانواده هم میتونه موثر باشه خواهش می کنم بچه هاتون به این راه هدایت نکنید الکی بهشون سخت گیری نکنید اگر ۱۹ گرفت نگید چرا بیست نگرفتی نگید اون دوستت چند گرفت ناخوداگاه به بچه تون یاد میدید که کمال گرا باشه یاد میدید که مقایسه گر باشه 🍀🦋

🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمام چیزی که هستم رو مدیون این کمالکرایی هستم

قطعا یه بیماریه که بشدت آسیب میزنه یا بشدت کمک میکنه

ولی اینو بدون همیشه یکی بالاتر از تو هست

از چیزی که داری لذت ببر و بجنگ‌برای چیزی که میخای

مقصد هممون مرگه اینم فراموش نکن

دقیقا من 

نمیدونم خوشحال باشم کمال گرام یا ناراحت

خوشحالم که همیشه میخام بهترین داشته باشم و براش میجنگم

ولی ناراحت از این که هیچوقت راضی نیستم و همش بالاترش رو میخام 

دقیقا من  نمیدونم خوشحال باشم کمال گرام یا ناراحت خوشحالم که همیشه میخام بهترین داشته باشم و ...

میدونی که کمال گرایی دو تا دوران داره تو یه دوران تو صدی و از شرایطت بازم راصی نیستی 

و یه جایی صفر میشی چون به کم راضی نیستی اگر ۹۰ هم بهت بدن راضی نمیشی چون می خوای بهترین باشه 

🥰
تمام چیزی که هستم رو مدیون این کمالکرایی هستم قطعا یه بیماریه که بشدت آسیب میزنه یا بشدت کمک میکنه ...

یادمه دوران مدرسم وقتی ۱۹ و هفتاد و پنج صدم میگرفتم حالم بد می شد چون دوست داشتم ۲۰ باشم همیشه  ولی یه دوست داشتم با نمره ۱۸ کلی ذوق می کرد وو خوش حال بود 

🥰
یادمه دوران مدرسم وقتی ۱۹ و هفتاد و پنج صدم میگرفتم حالم بد می شد چون دوست داشتم ۲۰ باشم همیشه   ...

امشب بشین فکر کن که از زنذگی چی میخای و برنامع بچین برای رسیدن بهش

و اینم بدون که حداقل یک چهارم عمرت رفت

ازش لذت ببر قبل اینکه دیر شه پیر و نفله شی و بمیری

امشب بشین فکر کن که از زنذگی چی میخای و برنامع بچین برای رسیدن بهش و اینم بدون که حداقل یک چهارم عم ...

من میدونستم که چی می خوام ولی الان به جایی رشیدم که نمی دونم چی درسته چی  اشتباهه سردرگمم 

🥰
من میدونستم که چی می خوام ولی الان به جایی رشیدم که نمی دونم چی درسته چی  اشتباهه سردرگمم

شغل خوب زندگی خوب ماشین خوب خونه خوب اندام خوب روحیه خوب ارامش شادی لذت ورزش همه اینا هاسته ادم از زندگیه برو دنبالش کسی بعت نمیده خودت باید بدیستش بیاری

بنظر منم کمالگرایی آسیب میزنه... 

منم مثل شماهام،پیشرفت هم نداشتم... از نظرخودم البته

هیچوقتم از داشته هام راضی قلبی نبودم ولیکن که به بیشتر چیزاهایی که خواستم رسیدم بهاشو دادم اما بازم پایین میدونم خودمو... 

من بشدت معتقدم وقتی حال جمعی آدما پایین و روبه صفره یه کمالگرای 100 هم نمیتونه شاد باشه قلبا... چون حال ما تک تکمون گره خورده به حال جمعی و جو جمعی محل یا کشوری که توش زندگی میکنیم... 

متأسفانه آدما از دیدن موفقیت هم به وجد نمیان... 

من کمالگرا میگم یه روز پشت ماشین دلخواهم بالاخره میشینم اما تضمینی نیست همین ماشین باعث میشه حالم خوب باشه و اعتماد بنفس زیادی داشته باشم و درصد بالایی شاید به این خاطر که از خودم کمی پایین تر ندارن که سوار بشن پس من بیشتر تو چشمم☹️

این خصلت من تنها نیست بیشتر آدما همینن... اگرم دارا و 100 هستن تو گمالگرایی بخاطر تک بودن خودشونم هست اما خب همین حس تک بودن هم ادامه دار نیست چون هرچی و هرکی هم باشی همیشه از تو 100 ها پله بالاتر هم هست

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤