2777
2789
عنوان

عشقم ترکم کرده😭😭😭

2642 بازدید | 109 پست

من با ی پسری دوست بودی که بینهایت شکاک بود همیشه چکم میکرد و احساس میکرد با کسی هستم.همیشه نصف شب واتساپ و تلگرام رو نگاه میکرد ببینه چت میکنم و منم هزار بار براش قسم خوردم که با کسی نیستم ولی بی فایده بود.تا جایی که انقد بهم فشار اومد که ی تل دیگه برای حرف زدن با دوستام نصب کردم.و ی بارم خواستگار داشتم ازش پرسیدم منو برا ازدواج میخوای یا نه و اینکه خواستگارم رو رد کنم. اونم گفت من میخوام از ایران برم و برو با خواستگارت حرف بزن بلاکم کرد و گوشیش رو خاموش کرد.منم ی جلسه با خواستگارم حرف زدم که ازش خوشم نیومد و ردش کردم.و بعد چند روز دوست پسرم برگشت و گفت پشیمونم و غلط کردم و از این حرفا و خیلی اصرار کرد وارد تلگرامم بشه و از این دو موضوع خبر دار شد و الانم رفته با یکی دیگه دوست شده دارم دیوونه میشم چیکار کنم امکانش هست بعد ی مدت دیگه بهم برگرده؟😭😭😭

میخای برگرده😕

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق جفتتون بود تو اگ عاشق بودی هم کسیو راه نمیدادی😉

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..

بره ب درک چقدر خودتونو خار و حقیر میکنین

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

ولت کرد رفت بعد برگشت بعد دوباره رفت الان میخای باز برگرده؟؟؟که باز ولت کنه؟؟؟؟

یه سال دیگه واسه این روزا حرص میخوری که چقد واست مهم بوده

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

همچین آدمی رو میخوای چیکار دیوونه ای مگه بهتر ک رفت این اصلا تورو برا ازدواج نمیخواسته اصلا آدم زندگی نیس الکی بخاطرش ناراحتی ولش

خداجونم خیلی خستم منو ببر پیش خودت🙃