من با ی پسری دوست بودی که بینهایت شکاک بود همیشه چکم میکرد و احساس میکرد با کسی هستم.همیشه نصف شب واتساپ و تلگرام رو نگاه میکرد ببینه چت میکنم و منم هزار بار براش قسم خوردم که با کسی نیستم ولی بی فایده بود.تا جایی که انقد بهم فشار اومد که ی تل دیگه برای حرف زدن با دوستام نصب کردم.و ی بارم خواستگار داشتم ازش پرسیدم منو برا ازدواج میخوای یا نه و اینکه خواستگارم رو رد کنم. اونم گفت من میخوام از ایران برم و برو با خواستگارت حرف بزن بلاکم کرد و گوشیش رو خاموش کرد.منم ی جلسه با خواستگارم حرف زدم که ازش خوشم نیومد و ردش کردم.و بعد چند روز دوست پسرم برگشت و گفت پشیمونم و غلط کردم و از این حرفا و خیلی اصرار کرد وارد تلگرامم بشه و از این دو موضوع خبر دار شد و الانم رفته با یکی دیگه دوست شده دارم دیوونه میشم چیکار کنم امکانش هست بعد ی مدت دیگه بهم برگرده؟😭😭😭
نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت... پیچیدهای ! همونقدر که نداشتنتسخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
حق جفتتون بود تو اگ عاشق بودی هم کسیو راه نمیدادی😉
اگه ازم بپرسنمهم ترینچیزی که زندگی بهت یاد داده چیهمیگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
ولت کرد رفت بعد برگشت بعد دوباره رفت الان میخای باز برگرده؟؟؟که باز ولت کنه؟؟؟؟
یه سال دیگه واسه این روزا حرص میخوری که چقد واست مهم بوده
آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹