2777
2789
عنوان

کیا تک فرزندن؟

953 بازدید | 48 پست

واقعا تک فرزندی بده من که کلافه شدم همش تنهام البته دوستام زیادن اما همشون متاهل هستن واسه من مجرد وقت ندارن 😥۲۶سالمه 

هیچ سرگرمی ندارم بجز کار..خیلی زندگیم تکراری شده هیچی خوشحالم نمیکنه ..پول هم ندارم برم مسافرت و تفریح ...باخانواده هم که میرم خوش نمیگذره نمیدونم چیکارکنم خسته شدم😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من.من دوستدارم خیلی خوبه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

اینا بیشتر علائم افسردگیه تا تک فرزندی😐

تک فرزند شاد زیاد داریم

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

من پسرم تک فرزنده گاهی فکر میکنم آیا اشتباه کردیم یا نه ولی همسرم دیگه بچه دوم نمیخواد نوه هم زیا ...

تنهایی خیلی بده من ازدواج کنم یا بچه نمیارم یا دوتامیارم

ما تک فرزند زیاد داریم اطرافمون. هیچکدوم این مدلی نیستن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من تک فرزندم ولی از یه جا به بعد تصمیم گرفتم انقدر با اقکاری که جامعه بهم القا کرده بیشتر که تو تنهایی فلانی کاری نداشته باشم و به عنوان یه ویژگی از خودم بپذیرمش و به ادامه زندگیم بپردازم 

یعنی تا اخر عمر یمخوای بشینیم غصه بخوریم که وای چرا تک فرزندم؟ کاریش میشه کرد؟ یه ویژگی از ماست دیگه 

سعی کن اون چیزایی که وایعا بهشون علاقه داری پیدا کنی و براشون وقت بذاری اموزش ببینی و حتی از طریقشون به درامد برسی

این پیج هم ببین هایلایتاشو بخون 

به درامدت کمک‌میکنه انشاالله بتونی سفر بری 

Admin_shahriar

یکم در درون خودت جستجو کن ببین دقیقا چرا این حس تنهایی رو داری و چه کار میتونی براش بکنی اگه خیلی اذیتت میکنه از یه روانشناس کمک بگیر برنامه مشورپ روانشناس انلاین داره 

اره افسرده شدم واقعا

خب عزیزم 

حال خودت و خوب کن اگرم نیازی بود برو مشاوره

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰