2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشبحالت خیلی خوبه که کاش منم میتونستم برم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

موهاتو نمبشوری ۲۰ دقیقه چکار میکنی خواهر کمبود آبه منم هرررروز میرم موهامو نمیشورم نهایتا ۵ دقیقه

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
اخه مادرم میگه چربی پوستت از بین میره پوستت زود پیر میشه

من پوستم چربه..😂😂هیچوقت از بین نمیره

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....

پوستت خراب میشه.نیاز نیست هر روز حمام رفتن.مگر اینکه شاغل باشی هررروز تابستون بیزون باشی.

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

من دو روز یه بار میرم بازم موهام خشک میشه هرروز برم دیگه چیزی از موهام نمیمونه

خدایا بخاطر ازدواج عاشقانه و همسرم ازت ممنونم😍❤️ 💍🙏مجردم امضام واسه قانون جذبه انقد نگین تو که امضات اینه چرا میگی مجردم  
موهاتو نمبشوری ۲۰ دقیقه چکار میکنی خواهر کمبود آبه منم هرررروز میرم موهامو نمیشورم نهایتا ۵ دقیقه

روزایی که میشورم موهامو ۲۰ دقیقه موهام بلنده 

اما روزای دیگه نهایت ۱۰ دقیقه