2777
2789
عنوان

خانوما بیاین همتون لطفا

87 بازدید | 5 پست

من ادم تنبلیم واس کارای خونه رسیدگی ب بچم همه میخام ی گروه بزنم چند نفر اد کنم باهم باشیم..اینجوری ک مثلا من امروز میخام خونم جارو کنم لباس بشورم برا پسرم سوپ درس کنم..کارمون ک تموم شد بیایم بگیم ببینیم کیا انجام دادن کاراشونو کیا ندادن..بنظرم هم انرژی میده هم انگیزه خوبه یا بد؟مثبتا لطفا

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂

😂خب چیکار کنم مجبورم یجوری خودمو راه بندازم

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
من بیش فعالی دارم بر عکس شمام گروه بزنید منو نگه داره یکی😂😂😂

خوشبحاااااالتتتت😪

2790
2778
2791
2779
2792