2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکسشو بزارم ولی نمیدونم چجوری پاک میشه

اون پایین سه نقطه داره میزنی گزینه حذف پاک میشه البته ۳ دقیقه وقت داری

خدایا بخاطر ازدواج عاشقانه و همسرم ازت ممنونم😍❤️ 💍🙏مجردم امضام واسه قانون جذبه انقد نگین تو که امضات اینه چرا میگی مجردم  
عکسشو بزارم ولی نمیدونم چجوری پاک میشه

سه نقطه پایین و بزن پاک میشه البته نباید بیشتر از سه مین بشه

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
به پسر منم میگن ژاپنی بیشتر بچه به ژاپنی میخورن چون هنوز اجزای صورتشون ریزه و کاملا شکل نگرفته برا ا ...

اره منم‌بچهام نوزاذی همینطوری بودن بعد تغییر کردن

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)

دقیقا مادرشوهر من چشم هاش ژاپنیه واین درصورتی بود که من همیشه میگفتم تو دلم چشمهاش جالبه الان دخترمم چشم ژاپنی شده وهمون مادرشوهر هی میگه چرا ژاپنیه؟گفتم به باباش رفته به خودتون رفته ژنتیکه و اینم ژاپنی چیه منه😍🥺

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲