2777
2789
وای خدا چرا نیست عکسم بخدا هرچی میگردم پبدا نمیکنم

میخوای ۱۰تابشیم تاپیک رو گزارش بزنیم تا عکست هم حذف بشه؟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

چقد نازه هزار ماشالا 

بزرگ تر بشه مثلا ۴ . ۵ سالگیش ببین چه جیگری بشه 

۱۸.۱۹ سالش بشه اینقد کراش بشه که کشته مرده بده 

دختر خواهر منم شبیه کره ای ها بود همههه میگفتن ها مردم تو خیابون و فامیلامون ... ما بدمون نمیومد خوشحالم میشدیم 

هیچکس از اخرین خداحافظی با خبر نیست باهم مهربان باشیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادر زاده منم اینطوری بود الان چهرش زمین تا اسمون فرق کرده خیلی جذاب تر شده

البته بچه های ژاپنی خیلی بانمکن 🥺😍

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
ممنونم...نه عزیزم سبک متریک..مولر هم جزوه الگو اولیه رو دارم ولی باهاش کار نمیکنم

من دارم میرم آموزشگاه مولر یاد میگیرم امایکم سخته ولی خیلی دوست دارم خیاط شم وکسب درامدکنم امامتاسفانه اعتمادبنفس وجراتم پایین

من دارم میرم آموزشگاه مولر یاد میگیرم امایکم سخته ولی خیلی دوست دارم خیاط شم وکسب درامدکنم امامتاسفا ...

ن عزیزم چهاربار پارچه مشتریو ببر تا ترست بریزه...منم اوایل میترسیدم دیگه باخودم گفتم جهنم نهایتش خراب میشه پول پارچشو میدم🤣