2777
2789
عنوان

حالم گفتنی نیست💔😞

410 بازدید | 28 پست

خیلی دلتنگم نمی‌دونم دلتنگ کی خیلی ناراحتم و دلم گرفته حوصله هیچی ندارم ی شوهر خیلی بدبجنس خدا نصیبم کرده آنقدر کمبود همه چی رو با این آدم تجربه کردم ک الان بدترین حال دنیارو دارم اما راه فراری ندارم خستم اصلا نگین پاشو آهنگ بزار برقص با بچت شاد باش من خیلی داغون تر ازین حرفام هیچ انگیزه ای ندارم 😞😞😞😞😞😞

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میای تاپیک اخرم 

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
منم خواستگارم ولم کرد رفته حالم داغونه 

خیلی حال بدیه ولی حال الان من خیلی بدتره انشالله ی بخت خوب نصیبت بشه

خیلی حال بدیه ولی حال الان من خیلی بدتره انشالله ی بخت خوب نصیبت بشه

منم یکی با ادعا اومد که دوستم و عاشقمه دوست شدیم که بیا خواستگاری یکسال باهم بودیم اخر اومد خواستگاریم

بعد رفت با یکی دیگه ازدواج کرد☺☺☺☺☺☺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه بعدخواستگاری۷ماه دوره آشنایی هزار حرف تو گوشم خوند اخرم ولم کرد رفت

دعا کن برنگرده شوهر منم همین بلاروس سرم آورد آخر برگشت ولی کاش برنمیگشت الآنم میگه خیلی لطف کردم گرفتمت من صدتا خاستگار خوب داشتم ولی این قسمتم شد

درکت میکنم

اگه میتونی برو خرید حالت بهتر شه شاید

نمیدونم واقعا 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤