2777
2789
پونزده  البته پفم دکتر که رفتم گف تو پف کردی چاق نیسی فقط پف کردی و فقط ورزش کن

بادت ک نکردن 

خودتو گول نزن 

تو ی هفته هم نمیتونی کم کنی 

البته 

اصلاح نحوه غذا خوردن 

اصلاح عادات غذا خوردن 

ورزش کردن 

میتونه کمکت کنه 

۱۵کیلو پف نیست

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بادت ک نکردن  خودتو گول نزن  تو ی هفته هم نمیتونی کم کنی  البته  اصلاح نحوه ...

نمیدونم هر دکتری رفتم اینو گفت بهم😢حتی من مشکل دارم شاید سالی یکی دوبار پر یود بشم دکتر که رفتم گفت تا وقتی ازدواج نکنی اینا همه هستن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم هر دکتری رفتم اینو گفت بهم😢حتی من مشکل دارم شاید سالی یکی دوبار پر یود بشم دکتر که رفتم گفت ...

قبل از هر پریودی رازیانه دونه هاشو دم کن و بخور 

تو عمده غذا ها خیلی کم یکم زیره بزن بخور 

گرمی جات بخور ک طبع بلغمی از بین بره 

باید طبعتو عوض کنی 

ورزش و پیاده روی تخمدان هارو از تنبلی حفاظت میکنه سعی کن با ورزش و محتاط شدن تو خوراک از بین ببری اضافه وزنتو منطق دکترتو نمیفهمم ولی این اضافه وزنه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

قبل از هر پریودی رازیانه دونه هاشو دم کن و بخور  تو عمده غذا ها خیلی کم یکم زیره بزن بخور  ...

یعنی کلا گرمی جات بخورم؟

من خیلی فلفل میخورم

خیلی دلدرد دارم همیشه اطراف نافم و زیر شکمم تیر میکشه  ولی دکتر که رفتم میگه تا وقتی ازدواج نکردی این دردا و رو داری دارو ام بهم نداد

یعنی کلا گرمی جات بخورم؟ من خیلی فلفل میخورم خیلی دلدرد دارم همیشه اطراف نافم و زیر شکمم تیر میکشه ...

فلفل نخور 

دکتر چی رفتی متخصص 

عمومی 

زنان چی؟

سنو شدی تا بحال 

کیست داری 

تخمدانی یا رحمی 

خب اخه شنبه هفته دیگ قرار با یسری ادمای جدید رو به رو بشم که خیلی مهمه واسم لباسی که میخام بپوشم به ...

گلم این راهش نیست در همین حد بهت بگم که اینطوری به جای پوشیدن لباسی که باید اندازه ت بشه بای بری بیمارستان 

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
فلفل نخور  دکتر چی رفتی متخصص  عمومی  زنان چی؟ سنو شدی تا بحال  کیست داری&n ...

متخصص زنان رفتم

سونو رفتم چنتا کیست یا ضایعه زیر بغلم داشتم یه دونه کوچیک تو سینم داشتم شکمم که سونو کرد گفت مشکلی نداری .

ولی یه گره تو گردنم دارم که بعضیا میگن شاید بخاطر اونه

گلم این راهش نیست در همین حد بهت بگم که اینطوری به جای پوشیدن لباسی که باید اندازه ت بشه بای بری بیم ...

خب نگا من چادریم وقتی چادر سرم میکنم عین گلدون میشم  بالا پهن و بزرگ به پاهام که میاد باریک دقیق عین گلدون میشم حالا به نظرت چه مدل چادری سرم کنم که اینطوری نشم😢لبنانی و ملی سرم کردم اینطوری شدم

متخصص زنان رفتم سونو رفتم چنتا کیست یا ضایعه زیر بغلم داشتم یه دونه کوچیک تو سینم داشتم شکمم که سون ...

شاید غدد لنفاویت باشه سعی کن سالم خوری کنی

خب نگا من چادریم وقتی چادر سرم میکنم عین گلدون میشم  بالا پهن و بزرگ به پاهام که میاد باریک دقی ...

گلم من چادری نیستم اما قاجاری و هم تست کن🤔

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰