2777
2789
عنوان

در حال مرگم

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 34 پست
ببین عزیزم من اصلا نمیدونم ماجراتو و زندگیه پشتتو ، ممکنه یه چیزی بگم که اصلا با زندگیت جور نباشه، و ...

ممنونم 😔😔

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

اسی... کار احمقانه ای که نکردی؟🥲

ببین اهمیت نده بلایی هم سر خودت نیار به همسرت زودتر خبر بده که چه اتفاق هایی قراره بیوفته... اگه شده بیاد تورو هم ببره... تو باید بجنگی واسه زندگیت میدونم خیلی داری سختی میکشی و ما هم جات نیستیم ولی خودکشی عاقلانه نیست لطفا بیشتر فکرکن... اگه تو خدایی نکرده اتفاقی واست بیوفته همسرت چی میکشه؟دیوونه میشه.. نکن خواهش میکنم بجنگ اگه واقعا دوسش داری .... 

ای خدا آخه این چه مکافاتیه چرا نمیزارن دوتا جوون بهم برسن... من از زمانی که تاپیک یکی از کاربرا به نام سوگل رو دیدم که خانوادش نزاشتن به نامزدش برسه و نامزدش متاسفانه فوت میشه فکرکنم ۱۳ سال بوده که همو دوست داشتن الان حسرت به دل مونده و دیوونه شده اصلا خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم... نهایتش اینه که خدایی نکرده اگر به تفاهم نرسیدن خودشون جدا بشن نه اینکه بزرگترا تصمیم بگیرن بعد یه عمر پشیمونی به بار بیاد...🥺😒😒

رفیقت گر خدا باشد، هواداری قوی داری...✌🏻😇💕

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اسی... کار احمقانه ای که نکردی؟🥲 ببین اهمیت نده بلایی هم سر خودت نیار به همسرت زودتر خبر بده که چه ...

😭😭😭😭😭

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨