2777
2789
عنوان

در حال مرگم

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 34 پست
تو‌حضرت فاطمم باشی پشتت حرف هست...ریلکس باش مهم نباشه برات 

پشت من ن پشت همسرم😭😭😭😭بمیرم براش

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

ببین عزیزم چرا سخترین راه و اول امتحان میکنی، اگه زندگیت با همسرت خوبه پاشید دوتایی برید شهر دسگه، اصلا مهاجرت کنید، برید یه زندگی جدید بسازید برای خودتون، اگه هم خوب نیست پاشو کاری برای خودت به دست بیار ، پول جمع کن، برو یه شهر دیگه تنها زندگی کن بابا، حالا مثلا خودتو بکشی ، اونا خوشحال تر میشن که، ول کن بابا توکلت به خدا باشه، مردم خر کین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از ادمای ضعیف بدم میا فکر کردی اون دنیا برات بهشته صد برابر بدتر از الان سرت میا هممون سختی دا ...

ضیف نیستم 😭😭😭😭😭😭😭فقط دیگ دلیلی برای زندگی ندارم راهی ندارم 😭😭😭😭😭برم جهنم حداقل تنهایی عذاب میکشم

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

ببین پشت سر منم خیلی حرفه

با آدمایی ک پشت سرم حرف میزنن ، دیگه سلامم نمیکنم

اگه کسی اذیتت میکنه ،یک بار واسه همیشه تو روش وایسا بگو زندگی هرکس به خودش مربوطه ، اینقد سرتو تو باسن من نکن

نی نی سایت سایتِ عَجایِب
ببین پشت سر منم خیلی حرفه با آدمایی ک پشت سرم حرف میزنن ، دیگه سلامم نمیکنم اگه کسی اذیتت میکنه ،ی ...

😭😭😭😭😭😭زندگی نزاشتن برام کل عمرم با تهدید زندگی کردم 😭😭😭😭فقط بمیرم خلاص شم

مگه باد هواست میکشم؟ برید شکایت کنید میندازن هرکی تهدید به مرگ کنه زندان، یک سال هم زندانی داره

تو میتونی ، ایندتو بساز دختر 

تو میتونی

هیچیز جز خواست خدا نمیشه عزیزم، هیچ چیز، همین الان بخواد دنیا رو نابود کنه میکنه، همه چیز با خواسته اونه، از خدا بخواه کمکت کنه و بهش اعتماد داشته باش

ضیف نیستم 😭😭😭😭😭😭😭فقط دیگ دلیلی برای زندگی ندارم راهی ندارم 😭😭😭😭😭برم جهنم حداقل تنهایی عذ ...

خوب خودتو بکشی که بیشتر درمورد تو و همسرت حرف میزنن

چرا بابات میگه جدا شو؟

دوسه روز صبر کن 

من شبارو نمیتونم به صبح برسونم😭😭😭😭همین الانشم دارم میمیرم از بس اشک ریختم 

امشب برای فاطمه صبح نمیشه 

دارن جدامون میکنن😭😭😭😭نمیخان دیگ باهم باشیم بابام میگه طلاقتو میگیرم طلاق نده جفتتونو میکشم😭😭😭

ناراحت شدم....ولی یعنی انقدرضعیفی که میخوای خودتو بکشی؟؟بخاطر ادمایی که هیچ نقشی توزندگیت ندارن وبهت هیچ ربطی ندارن؟

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
مگه باد هواست میکشم؟ برید شکایت کنید میندازن هرکی تهدید به مرگ کنه زندان، یک سال هم زندانی داره تو ...

مگه میتونم ازش شکایت کنم😭😭😭😭ن میتونم ب همسرم چیزی بگم اون بدبخت رفته تهران خونه بخره منم موندم اینجا 😭😭😭😭😭دارم میمیرم تو غم ب شوهرم چی بگم؟؟بگم بابام گفته باید جدا شیم میگه لابد خودت میخوای😭😭

بخدا ما هم بدبختیم ناراحتمون نکن 

ببخشید 😭😭😭معذرت می‌خوام فقط حلال کن 

دو دلیل داشت ک زندگیمو ادامه دادم یکی کبد اون بنده خدا یکی همسرم 

الان همسرمو دارن میگیرن ازم با این کبد چجوری زندگی کنم اینبار بمیرم راحت میشن ی ملت😭😭😭بابا و عموی خود خواهم راحت میشن

مگه میتونم ازش شکایت کنم😭😭😭😭ن میتونم ب همسرم چیزی بگم اون بدبخت رفته تهران خونه بخره منم موندم ا ...

ببین عزیزم من اصلا نمیدونم ماجراتو و زندگیه پشتتو ، ممکنه یه چیزی بگم که اصلا با زندگیت جور نباشه، ولی اصولا هیچکس بعد خدا مهربون تر از مادر پدر به بچه نیست، حالا من نمیدونم، اگه بالاخره سنت قدری هست که خوب و بد و تشخیص میدی و میدونی که انتخابت درسته و مطمینی پدرت از روی تعصب و اشتباه داره میگه طلاق، پاشو برو بلیط بگیر برو تهران پیشه شوهرت، زنگ بزن بش بگو بابام تهدیدم کرده میترسم، دارم میام تهران پیشت بریم یه مدت یه جا مسافرخونه ای جایی بمونیم، دیگه اونم میفهوه نمیخوای بپیچونیش دیگه وگرنه نمیرفتی پیشش که، ولی قبلش فکراتو کن شاید یک سر سوزن پدرت هم چیزی میدونه که اینقدر مخالفه، به هرحال ادما همه چیزو که نمیدونن ، عقل ادم کامل نیست، توکل کن به خدا، بهترین تصمیمو بگیر، ولی واقعا این مساله حل نشویی نیست که بخوای خودتو بکشی ، اینقدر تو زندگی بالا پایین خواهی داشت که این اصلا چیزی نیست

بازم میگم توکل کن به خدا ازش از تهه قلبت کمک بخواه،