2821
2789
عنوان

امینوستنز

693 بازدید | 42 پست

سلام دخترا کسی بوده آمینو سنتز رو انجام داده باشه کدوم بیمارستان یاازمایشگاه رفتین؟ هزینه اش چقد شد من بیمارستان مهدیه تهران رفتم گفت حدود هفت هشت میلیون میشه.. کسی هست تو تهران یا کرج انجام داده میشه ب منم بگین؟؟ 

خدایا یه نی نی خوشگل بهم بده تا ازاین تنهایی تو شهر غریب دربیام 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برای چی

سونوگرافی عدد nt 1.2 بود خوبه اون.. ریسک ازمایشم سندروم داون رو 1 ب 600 زده سراین چند تا دکتر رفتم آمینو سنتز رو میگن انجام بده 

من سه چهار سال پیش اصفهان انجام دادم

من مطب رفتم فوق تخصص پریناتولوژی بود پزشکم.بعدم نمونه ها رو دادیم ب آزمایشگاه ژنتیک،سیزده روز بعدش  بهم زنگ زدن نتیجه شفاهی رو‌گفتن

من مطب رفتم فوق تخصص پریناتولوژی بود پزشکم.بعدم نمونه ها رو دادیم ب آزمایشگاه ژنتیک،سیزده روز بعدش&n ...

جوابش چی شد.. حیف اصفهان.. من همش دارم گوگل میگردم امروز تعطیلن آزمایشگاه ها 

سونوگرافی عدد nt 1.2 بود خوبه اون.. ریسک ازمایشم سندروم داون رو 1 ب 600 زده سراین چند تا دکتر رفتم آ ...

من سر پسرم ریسکم بالا بود. دکتر اول برام یه آزمایش نوشت گفت اگر احیانا این بالا بود آمینو باید بدی... که خدارو شکر بالا نبود.

سال ۹۸ ، ۱۸۰۰ دادم...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

تهرانی اسی؟

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

جوابش شد ی فسقلی شیطون ک الان با هزار ترفند خوابوندمش  .نگران نباش ریسکت خیلی بالا نیست.بچه ت سالمه

جوابش شد ی فسقلی شیطون ک الان با هزار ترفند خوابوندمش    .نگران نباش ریسکت خیلی بالا نیست. ...

قربونت برم از کجا میفهمین ریسکو یعنی هرچقد بالا باشه خطرش کمتره؟؟؟ خداروشکر ک نینیت سالمه برای منم دعا کنید 

2824
2823
2791
2779
2792