ماائده مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 488 عنوان نادعلی 237 بازدید | 23 پست سلام خانوماحاجت دارم و گیرمکسی هست قبول کنه برام هفت تا ناد علی بخونه؟خودمم خوندمولی 😔دعای دیگران در حق آدم زودتر میگیرهانشالله همگی حاجت روا بشید برام خیلی خیلی دعا کنید لطفا😘محتاجم ب دعا 1401/03/20 | 12:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماائده مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 488 سلام من یک مرتبه میخونم ممنونم عزیزمانشالله خدا حاجت روات کنه برام خیلی خیلی دعا کنید لطفا😘محتاجم ب دعا
ماائده مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 488 دومرتبه میخونم گلم خدا خیرت بده انشاللهممنونمبرام دعا کنید😞 برام خیلی خیلی دعا کنید لطفا😘محتاجم ب دعا
ماائده مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 488 ا🌹مرتبه میخونم مرسی از مهربونیتونخدا انشالله ب همتون خیر بده💕 برام خیلی خیلی دعا کنید لطفا😘محتاجم ب دعا
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9448 من 2 تا کدوم نادعلی؟ همون اصلیه که کم هست؟ ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
ماائده مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 488 من 2 تا کدوم نادعلی؟ همون اصلیه که کم هست؟ اره عزیزم همون اصلیهنادعلی کبیرخدا انشالله تو زندگی بهت خیر بده💗 برام خیلی خیلی دعا کنید لطفا😘محتاجم ب دعا
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9448 اره عزیزم همون اصلیه نادعلی کبیر خدا انشالله تو زندگی بهت خیر بده💗 شما هم برا من دعا کنید گیرم بخدامن از یه روحانی شنیدم که میگفتن نادعلی کبیر و صغیر نداره و کلا همون که دو خط هست هست ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
artemis890 عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 2695 ممنونم عزیزم انشالله خدا حاجت روات کنه عزیزم انشاالله به جاجتت برسی من برات تا امروز غروب برات ۷ بار میخونم تو هم میتونی برام ۷ بار بخونی ؟
ماائده مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 488 شما هم برا من دعا کنید گیرم بخدا من از یه روحانی شنیدم که میگفتن نادعلی کبیر و صغیر نداره و ک ... عزیزم منم الان برای شما ناد علی میخونمخدا انشاالله حاجت روات کنهاخه میخوام هفت تا ناد علی بشهچون بقیه نادعلی کبیر میخونن برام خیلی خیلی دعا کنید لطفا😘محتاجم ب دعا
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9448 عزیزم منم الان برای شما ناد علی میخونم خدا انشاالله حاجت روات کنه اخه میخوام هفت تا ناد علی بشه ... مرسی عزیزم چشم ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
ماائده مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 488 عزیزم انشاالله به جاجتت برسی من برات تا امروز غروب برات ۷ بار میخونم تو هم میتونی برام ... اره عزیزمخدا خیرت بدهمن الان اول برا دختر ایران زمین میخونم بعدش برای شما هفت تا میخونمانشالله ک هممون حاجت روا بشیمخدا خیر بده همتونو برام خیلی خیلی دعا کنید لطفا😘محتاجم ب دعا