2777
2789
عنوان

وزنم دخترم کمه؟

187 بازدید | 23 پست

دخترم با وزن ۳/۱۰۰ بدنیا اومد الان هفت ماه تمام ۷.۵ بود وزنش.

کمه؟؟ چیکار کنم یکم وزن بگیره مامانای با تجربه

غذا هم تقریبا روزی دو وعده یکیش سویق یکیشم سوپی آشی

شیر خودمم میخوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من ۷ ماهگی ۶ کیلو هم نبود😐الان ۱۱ ماهه ۸ کیلو و نیم به زور میشه 😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
سه وعده بهش بده..به جای سویق هم غذا بدی بهتره..زرده تخم مرغ مثلا یا فرنی حریره پوره سیب زمینی

اخه سه وعده بدم شیر کمتر میخوره زیر یکسال هم میگن شیر اولویته..

راستی عزیزم چرا سویق که میگن مقویه؟

اخه سه وعده بدم شیر کمتر میخوره زیر یکسال هم میگن شیر اولویته.. راستی عزیزم چرا سویق که میگن مقویه؟

عزیزم سویق رو از کجا میخری حاضری هست ؟نگهدارنده داره؟؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
والا من هرچی بچه ی انقدی دوربرم میبینم ۸ به بالان فک می کنم این ریزه میزه س

به نمودار رشد نگاه کن پسر منم ریزه میزه هست بچه های دوستم تپل مپل ولی دکترش میکا از نموارش کم نداره پس مشکلی نیست نباید که حتما تپل باشه

‌پسر شما خیلی وزنش کم بهش برس

بد عدا هست خیلی هیچی نمیخوره به زور بهش میدم ولی خب از نموار رشد کم نداره